Charlize Theron isi creste baietelul ca pe o fetita

Actrita sud-africana Charlize Theron spune ca isi creste baietelul in varsta de sapte ani ca pe o fetita, dupa ce copilul, pe care l-a adoptat in 2012, i-a spus inca de la varsta de trei ani ca acesta este genul de care apartine.

Vezi si Vedete de la Hollywood care nu pot face copii

Starul hollywoodian, care mai are un copil adoptat, o fetita in varsta de trei ani pe nume August, a starnit controverse anul trecut, dupa ce Jackson a fost fotografiata purtand rochie.

Intr-un interviu pentru The Daily Mail, actrita in varsta de 43 de ani a declarat ca o creste pe Jackson ca pe o fetita inca de cand aceasta avea trei ani.

,,Da, si eu am crezut ca este baietel. Pana cand ea s-a uitat la mine, cand avea trei ani, si mi-a spus «Nu sunt baietel!»”, a povestit actrita.

,,Asa ca, iata, am doua fetite frumoase acum, pe care, ca orice parinte, vreau sa le protejez si vreau sa vad ca reusesc in viata”, a mai spus aceasta, care a explicat ca nu ea trebuie sa ia o decizie privind identitatea de gen a copiilor ei.

,,Treaba mea este sa le sarbatoresc si sa le iubesc si sa ma asigur ca au tot ceea ce este nevoie pentru a fi cine vor ele. Si voi face orice pot pentru ca ai mei copii sa aiba acest drept si sa fie protejati”, a declarat Theron, care i-a adoptat pe micuti ca mama singura.

Charlize Theron este castigatoarea unui premiu Oscar pentru rolul din filmul „Monstrul” (2004) si mai are in palmares roluri precum cele din „Cu capul in nori” (2004), „Eu, Peter Sellers” (2004), „Aeon Flux” (2005) si „Hancock” (2009). Actrita a jucat, alaturi de Viggo Mortensen, in „The Road”, o drama SF regizata de John Hillcoat, si a mai putut fi vazuta pe marile ecrane in comedia romantica „Tanara adulta/ Young Adult” (2011). In 2012, acesta a putut fi vazuta in doua pelicule cu mare succes de casa – „Snow White & the Huntsman/ Alba ca Zapada si razboinicul vanator” si „Prometheus”. De asemenea, actrita a jucat in 2014 in „A Million Ways to Die in the West”, iar, in 2015, in „Dark Places” si „Mad Max: Fury Road”, care a castigat sase premii Oscar.

Citeste si Vedetele au adoptat copii in dificultate

Sursa: Mediafax

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here