Cameron Diaz a devenit mama la 47 de ani

Cameron Diaz, sursa vg.no

Actrita Cameron Diaz, in varsta de 47 de ani, si sotul acesteia, cantaretul Benji Madden, 40 de ani, au anuntat zilele acestea, pe una dintre retelele de socializare, ca au devenit parintii unei fetite, carei i-au pus numele Raddix, scrie today.com.

Cameron Diaz este cunoscuta pentru rolurile pe care le-a jucat in filme precum: „There’s something about Mary”, „The Mask”, „My Best Friend’s Wedding”, „Bad Teacher”, What To Expect When You’re Expecting” etc, iar de-a lungul carierei sale, actrita americana a declarat in mai multe interviuri ca nu este interesata sa devina mama si nici ca nu se vede in acest rol.

Cameron Diaz si Benji Madden, sursa foto: eonline.com

Cu toate acestea, Cameron Diaz i-a uimit pe fanii sai, atunci cand in ianuarie 2015 actrita a anuntat ca s-a casatorit, dupa doar 10 luni de relatie, cu Benji Madden, unul dintre membrii formatiei rock Good Charlotte, iar evenimentul a avut loc chiar la resedinta lor din Berverly Hills. Apoi a urmat o perioada de discretie totala din partea actritei, tinandu-si relatia departe de ochii curiosilor. Ultimul anunt insa ca  a devenit mama la 47 de ani, i-a uimit cel mai mult pe toti.

„La multi ani din partea familiei Madden! Suntem atat de fericiti si recunoscatori sa incepem aceasta noua decada cu anuntul nasterii fiicei noastre, Raddix Madden. Ne-a cucerit imediat inimile si ne-a completat familia.  Si desi suntem incantati sa impartasim aceasta veste, ne dorim ina celasim timp sa protejam intimitatea micutei noastre. De aceea, nu vom posta fotografii si nici alte detalii, in afara de faptul ca este foarte, foarte dragut!!(…)”, a spus frumoasa acrtrita in mesajul postat pe o retea de socializare.

Sursa foto cover: vg.no

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here