Camelia Potec, însărcinată cu al doilea copil

Camelia Potec/colaj poze

Camelia Potec (41 de ani), președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, a anunțat printr-o postare în mediul online că e însărcinată cu al doilea copil, fiind deja în trimestrul al treilea.

Camelia Potec, însărcinată/ Facebook

”Încep săptămâna prin a anunța/confirma că sunt însărcinată cu cel de-al doilea copil. Iubesc copiii și am simțit cât de binecuvântată sunt atunci când a venit pe lume Caelia-Ioana. De atunci, mi-am dorit pentru ea o surioară sau un frățior. Iată că astăzi, la cei 41 de ani ai mei, visul de a rămâne din nou însărcinată, s-a îndeplinit” a început anunțul Camelia Potec.

Campioana la înot, care este mama unei fetițe de 5 ani, pe nume Caelia Ioana, a declarat că nu a dorit să anunțe mai devreme despre cea de-a doua sarcină pentru a se proteja și a se asigura că totul e este în regulă.

”Am decis sa nu anunț până în acest moment pentru a mă proteja și a fi sigură că totul este bine. Nu mi-a fost deloc ușor in primele 2 trimestre de sarcină. Acum, totul este ok! Am intrat în ultimul trimestru!

Camelia Potec, alături de soț și fiica Caelia-Ioana

Vă mulțumesc tuturor pentru înțelegere și îmi cer scuze celor cărora nu am putut să le confirm atunci când m-au întrebat. Suntem extrem de fericiți! Așteptăm cu sufletul la gură să apară această nouă minune în viața noastră!” a mai adăugat campioana.

Camelia Potec este căsătorită cu Sebastian Tudor, om de afaceri, iar acum 5 ani în urmă a trecut prin momente grele legate de sănătatea fiicei sale,  atunci când medicii suspectau că micuța de doar 3 luni era suspectă de mai multe tumori și a trebuit să i se facă mai multe investigații în acest sens. Timpul a trecut, iar odată cu trecerea acestuia analizele și investigațiile au arătat că fetița este în regulă.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here