Ana Maria Mărgean sau ”fetița ventriloc” a mers la emisiunea America’s Got Talent: All-Stars”

Ana Maria Mărgean (Sursa foto: Facebook)

O mai țineți minte pe fetița ventriloc care acum doi ani a câștigat sezonul 11 „Românii au talent”? O cheamă Ana Maria Mărgean, are 13 ani, iar acum a mers la emisiunea ”America’s Got Talent: All-Stars”.

Ana Maria Mărgean (fetița ventriloc)/Sursa foto: Facebook

Ana Maria a descoperit ventrilocia pe Youtube, în timpul pandemiei și așa a început să studieze mai mult despre această activitate, fiind fascinată de măiestria cu care mânuia păpușile ventrilocul Terry Fator (care a și câștigat în trecut unul dintre sezoanele de la celebra emisiune americană). La vârsta de 11 ani părinții i-au cumpărat prima păpușă de ventriloc cu care a început să exerseze.

A participat în 2021 la emisiunea Românii au talent, unde a impresionat juriul (cântăreața Andra i-a dat un Golden Buzz) și a cucerit publicul, câștigând finala cunoscutului concurs.

”După show, viața mea s-a schimbat complet. Au urmat emisiuni, interviuri pentru ziare. Înainte de a participa la emisiune, eu și familia mea locuiam într-un apartament mic. Acum locuim într-o casă și sunt mândră că stăm într-o casă pe care am construit-o” (casă cumpărată grație premiului câștigat la concurs) a spus Ana Maria, potrivit nbc.com.

De curând Ana Maria a mers la emisiunea ”America’s Got Talent: All-Stars” (vezi și video în link), unde a impresionat și juriul de acolo.

„Chiar nu e de mirare că ai câștigat (n.a: Românii au Talent), ești minunată, cânți frumos și îmi place prietenul tău blănos, iar  momentul tău a fost și foarte amuzant”, a spus Heidi Klum, una dintre jurații de la emisiunea americană.

Despre adolescentă se știe că locuiește în Ilfov, a început să studieze pianul încă de la 5 ani, a luat ore de canto și în prezent are multe trofee și diplome de la concursurile de muzică la care a participat. Iar noi suntem convinși că o să mai auzim despre reușitele Anei Maria!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here