Adolescenti acuzati de tripla crima, arestati preventiv

Doi tineri acuzati de tripla crima din Calarasi au fost arestati preventiv, potrivit deciziei instantei. Un al treilea adolescent a fost doar martor la infractiuni, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Cei doi tineri care au comis tripla crima din apartamentul din Braila au primit mandate de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Cei trei adolescenti au baut alcool si este posibil sa fi consumat si etnobotanice, in locuinta familiei omorate, iar doi dintre ei i-au spus celui de-al treilea ca vor ca sa fure bani si masina de la familia respectiva, au declarat sursele citate.

Prima a fost injunghiata femeia de 58 de ani, apoi parintii ei, in varsta de 82 si 80 de ani. Cele doua cutite folosite de adolescenti au fost gasite de catre anchetatori.

Conform acelorasi surse judiciare, unul dintre tineri, in varsta de 17 ani, a fost abandonat la nastere si a fost in plasament pana in anul 2016 la familia pe care este acuzat ca a ucis-o. Din 2016 acesta si-a petrecut vacantele de vara la aceeasi familie. De asemenea, adolescentul a fost arestat preventiv in acest an pentru doua furturi si o distrugere si se afla sub control judiciar.

Cel de-al doilea adolescent nu era institutionalizat, in timp ce al treilea a fost cercetat in patru dosare penale.

Cei doi adolescenti suspectati de tripla crima urmeaza sa fie prezentati instantei pentru arestare.

Trei persoane au fost omorate, in apartamentul in care locuiau, in municipiul Calarasi, suspecti in acest caz fiind trei adolescenti, in varsta de 17 ani, care au fugit, dupa comiterea faptei, cu masina victimelor, fiind prinsi in trafic.

Sursa: Mediafax.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here