Adela Popescu, insarcinata pentru a treia oara! Iata prima poza!

Sursa foto: Viva

Adela Popescu este insarcinata pentru a treia oara, iar de curand fanii au putut sa vada prima poza cu burtica de gravida pe care a postat-o in timpul vacantei in Maldive.

Adela Popescu, prima poza insarcinata a 3-a ora

Vedeta a facut anuntul in timpul emisiunii “Vorbeste lumea” de la ProTV unde a spus ca va fi din nou mamica, iar pe pagina sa de socializare si-a anuntat fanii ca se va retrage din emisiune pentru a nu se expune riscului de a se infecta cu noul coronavirus.

“Pentru ca este o perioada destul de dificila, am hotarat sa ma retrag. A fost o decizie foarte greu de luat, m-am gandit foarte mult la ce e de facut. Pentru ca avem aproape familia, parintii care sunt mai expusi si sunt in grupa de risc. Cred ca este un risc pe care nu trebuie sa mi-l asum. Ce am in burtica e mult mai important si pot sa renunt la cel mai frumos loc de munca pe care-l am” a scris Adela pe pagina sa.

Adela Popescu si Radu Valcan au declarat in repetate randuri ca isi mai doresc un copil, dar nu s-ar grabit sa faca anuntul despre aceasta sarcina, pana nu s-au asigura ca totul este in regula.

“Am aflat ca vom deveni, din nou, parinti cu aproximativ trei luni si ceva in urma, aproape patru luni. Noi stiam, evident, dar am asteptat momentul oportun, sa dam vestea, sa treaca de primul trimestru pentru a ne asigura ca totul este in regula. Acum suntem fericiti, ii simtim si pe cei aproape noua ca impartasesc aceleasi trairi pe care le avem si noi acum in momentele acestea”, a declarat Radu Valcan la Antena Stars.

Viitorii parinti mai au doi copii, Andrei si Alexandru si isi doresc mult si o fetita.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here