Actorii de la Teatrul National sustin CUTIA Bebelusului. Alatura-te si tu campaniei!

Actorii Teatrului National din Bucuresti se alatura campaniei “Cutia Calatoare”, campania de donatii prin SMS pentru programul CUTIA Bebelusului. Afla aici cine sunt ei si alatura-te si tu campaniei!

Cutia bebelusului, Asociatia Samas

Cutia calatoare a bebelusului a ajuns zilele trecute la Teatrul National din Bucuresti. Ea isi cauta sustinatori pentru ca 1800 de cutii sa ajunga acasa la 1800 de bebelusi.

Magda Catone, Monica Davidescu, Claudiu Bleont, Eduard Adam, Daniel Badale si Axel Moustache au devenit rapid sustinatori ai cauzei, au trimis SMS cu textul BEBE la 8844 si va incurajeaza sa va implicati in campanie.

Monica Davidescu, actrita

Voi credeti ca aceasta cutie este o picatura intr-un ocean? Dar ce este oceanul daca nu o mare de picaturi. Cu un SMS la numarul 8844 cu textul BEBE donezi 2 euro in fiecare luna pentru CUTIA Bebelusului.

Si, un bebelus provenit dintr-o familie defavorizata sau dintr-o societate defavorizata va primi aceste bunuri care ii sunt super necesare pana la trei luni, o va ajuta si pe mama, bineinteles… Cred ca un pic de la mine cu un pic de a tine poate sa-i ajute mult pe cei care au nevoie”, a declarat indragita actrita Monica Davidescu.

Urmariti aici mesajele pe care actorii au dorit sa le transmita pentru sustinerea CUTIEI Bebelusului.

Initiativa Asociatiei SAMAS are ca scop strangerea unui numar de 100.000 de SMS-uri, necesare pentru echiparea a 1800 de cutii care vor ajunge la bebelusii aflati in nevoie. Donatiile se pot face prin trimiterea unui SMS la 8844 cu textul BEBE, valoarea unui SMS fiind de 2 euro lunar.

Mai multe informatii despre Asociatia SAMAS, despre Cutia Bebelusului si despre calatoria acesteia spre bebelusii care au nevoie de ea pot fi vizualizate pe www.programsamas.ro, www.cutiabebelusului.ro, dar si pe pagina de Facebook Asociatia SAMAS Sanatate pentru Mame si Sugari sau pe contul de Instagram cutia_calatoare.

Citeste si: Cutia Bebelusului: 41,7% dintre copiii romani au nevoie de ea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here