A murit cea mai batrana mama din lume

O femeie din Spania care a devenit cea mai batrana mama din lume dupa ce a nascut in urma cu aproape trei ani, la varsta de aproape 67 de ani, gemeni, a murit fiind bolnava de cancer.

Maria del Carmen Bousada de Lara a adus pe lume gemeni, intr-un spital din Barcelona, pe 26 decembrie 2006, dupa ce beneficiase de un tratament hormonal si fusese inseminata artificial in Statele Unite. Fratele Mariei del Carmen le-a povestit ziaristilor de la Diario de Cadiz ca sora lui a murit duminica, la varsta de 69 de ani.

Se pare ca la putin timp dupa nastere a fost diagnosticata cu cancer. Pentru ca isi dorea neaparat sa aiba copii, femeia a mintit in legatura cu varsta pe care o avea, astfel ca medicii de la clinica de fertilitate din California au inseminat-o artificial stiind ca avea 55 de ani si nu 66.

Carmen Bousada afirma ca spera sa traiasca la fel de mult ca mama ei, care a murit la 101 ani. De altfel, ea visa chiar sa devina bunica. La momentul nasterii, in Barcelona, pe 29 decembrie 2006, Bousada de Lara avea 66 de ani si 358 de zile. Ea era cu 130 de zile mai in varsta decat romanca Adriana Iliescu, care a nascut o fetita in 2005, conceputa in urma unui tratament de fertilizare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here