A furat Grinch Craciunul? Il aducem inapoi cu un QR Code!

La vremuri altfel, un altfel de Craciun. Nu, niciun Grinch nu le poate fura copiilor bucuria Sarbatorilor de iarna si a intalnirii cu Mosul cel asteptat!

In perioada 4-24 decembrie 2020, oricine il va putea intalni pe Mos Craciun, insa intr-un mod cu totul inedit: cu ajutorul Realitatii Virtuale.

In patru zone special amenajate din centrul comercial SUN PLAZA din Bucuresti, in Taramul Dulciurilor din zona de nord de la parter si cel al Craciunului de la etajul 1, dar si la cele doua intrari principale, vizitatorii vor putea realiza fotografii de poveste pentru retelele de socializare.

Pasii sunt simpli: trebuie scanat codul QR pentru Facebook sau Instagram si gata, Mosul apare in poza!

Copiii sunt asteptati la colindat si la pozat in cele doua taramuri absolut magice, in ton cu perioada sarbatorilor: Taramul Dulciurilor si Taramul Craciunului.

La parter, in zona magazinelor pentru copii, langa intrarea Esplanada Nord, vor fi larg deschise „granitele” celui mai dulce si colorat tinut: Taramul Dulciurilor. Aici, doua personaje fantastice – Omul de turta dulce si Omul-acadea – abia asteapta sa faca spectacol in intervalul 4 – 6 decembrie si 11 – 13 decembrie, intre orele 14.00-18.00. Si, desigur, sa se lase fotografiate alaturi de micii lor musafiri.

Centrul comercial nu a fost niciodata mai impodobit ca acum. Un brad imens, butaforii, globuri, multe luminite noi, colinde si doua personaje indragite, fara de care povestea n-ar fi completa: Renul si Spiridusul. Cele doua gazde din Taramul Craciunului, tinutul de basm aflat la etajul 1, in zona centrala, vor fi bucuroase sa se fotografieze cu oricine isi va dori o amintire inedita. Acestea va asteapta in fiecare zi din cele doua week-enduri, intre orele 14.00 si 18.00. Si, pentru ca Mos Craciun in persoana nu poate lipsi din Taramul Craciunului, in week-endul 4 – 6 decembrie, va fi si el prezent de la ora 14.00 pana la ora 18.00, pentru a anunta deschiderea sezonului sarbatorilor de iarna.

La SUN PLAZA vei avea parte de o experienta de neuitat si o versiune diferita a portretului de Craciun! Ca n-o sa poata pandemia sa ne ia toata bucuria!

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here