33 de copii și un adult au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident între două autocare

Foto: ISU Sibiu

33 de copii și un adult au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident între două autocare, petrecut pe DN1. Incidentul s-a petrecut miercuri seara când cele două vehicule, în care se aflau 86 de elevi și 7 adulți, de la Seminarul Teologic din Brașov, s-au ciocnit în jurul orei 21.00, în apropiere de localitatea Bradu. A fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Din primele cercetări, se pare că șoferul primului autocar a frânat brusc în momentul în care a observat un autoturism cu lumini puternice care venea din sens opus. Autocarul care venea în spatele său a intrat în coliziune față-spate cu acesta, iar în impact a fost acroșat ușor și autoturismul, potrivt mediafax.ro.

33 de adolescenți, cu vârste cuprinse între 15 și 18 ani, împreună cu un cadru didactic au avut nevoie de evaluări și îngrijiri medicale, rănile acestora fiind ușoare (unii au avut diverse traumatisme minore, alții au suferit atacuri de panică) și toți fiind conștienți. Câțiva dintre elevi au fost duși la spital și vor rămâne sub observația medicilor.

La fața locului s-au deplasat patru ambulanțe SAJ, patru ambulanțe SMURD, două autospeciale de transport personal și victime multiple, două autospeciale de stingere.

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here