12 scoli au fost dotate cu o platforma de jocuri care sa inlocuiasca telefonul mobil

12 scoli din Sibiu au fost dotate cu o platforma de jocuri, care au teme lingvistice, matematice, geografice, logice, care se joaca in exterior, si care pot inlocui telefonul mobil. Proiectul, implementat de autoritatile locale, este in valoare de aproape 160.000 de lei.

Primarul Sibiului, Astrid Fodor, spune ca jocurile Playform reprezinta primul proiect din prima editie a programului de bugetare participativa implementat in oras, astfel ca 12 unitati de invatamant au fost dotate cu acest tip de jocuri pentru exterior, care sunt educative si distractive, concepute pentru a stimula imaginatia si creativitatea copiilor.

„Sper ca astfel curtea scolii si joaca alaturi de colegi sa devina putin mai atractiva decat telefonul mobil. Cred ca daca le dam pretextul, copiii nostri vor redescoperi cu bucurie jocurile mai clasice, dar atat de distractive. Este un proiect foarte inspirat si binevenit si ii felicit pe sibianul care l-a propus”, a spus Fodor.

Jocurile Playform au fost aplicate pe asfaltul din curtile a trei licee, sase scoli si trei gradinite. Jocurile au teme lingvistice, matematice, geografice, logice, valoarea contractului pentru amenajarea lor fiind de 158.574,41 lei.

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here