Winnie de Plus, ursuleţul neîndemânatic ajunge pe marele ecrane

Cu o poveste ce-i va captiva cu siguranţă pe micuţi, Pluş, Tigru, Iepure, Purceluș, Bufnița, Kanga, Roo şi Aiurel pornesc în aventura vieţii lor.

Veţi avea alături voci inconfundabile ale scenei româneşti, actori care au asigurat dublajul pentru personajele lor preferate. Actorul Eusebiu Ştefănescu a asigurat vocea povestitorului animaţiei îndrăgite atât de cei mici, cât şi de cei mari. Astfel, printre vocile peliculei semnate Disney îi vom regăsi pe: Pluș – Cristian Şofron, Aiurel – Valentin Teodosiu, Tigru – Cristian Popescu, Bufniţă – Petre Lupu (dialog) și Petru Mărgineanu (cântece), Purceluş – Daniel Stanciu (dialog) și Mihai Bisericanu (cântece), Kanga – Ruxandra Sireteanu; trei din cântecele de pe coloana sonoră au fost interpretate de solista Anca Sigartău, cel de pe genericul final având şi videoclip.

Despre Winnie de Pluș

Gen: Animație

Avanpremiera: 7 iulie 2011

Premiera: 15 iulie 2011

Voci: Jim Cummings, Craig Ferguson, Tom Kenny, Travis Oates, Bud Luckey, Jack Narator: John Cleese

Regizor: Stephen Anderson, Don Hall

Producător: Peter Del Vecho

Studiourile Walt Disney se întorc în Pădurea de 100 de acri cu “Winnie de Pluș”. Îi veți putea reîntâlni pe cei care v-au încântat cu șarmul și imaginația lor, sarea și piperul acestei animații clasice, semnată Disney. “Ursulețul neîndemânatic” se întoarce cu o poveste plină de aventuri, dar și cu prietenii săi Tigru, Iepure, Purceluș, Bufnița, Kanga, Roo — și nu în ultimul rând Aiurel, care și-a pierdut coada, pentru a-i încânta pe micuții de pretutindeni. “Ai avut vreodată una din zilele acelea în care simți că nu poți câștiga, Aiurel?” întreabă Pluș.  Bufnița îi trimite pe toți într-o aventură nebună în care ar trebui să-l salveze pe Christopher Robin de un delict imaginar și totul se transformă într-o zi foarte aglomerată pentru ursulețul care nu-și dorea decât să găsească niște miere. Inspirată de cele trei povești ale lui A.A. Milne din colecția clasică Disney’s, animația “Winnie de Pluș” se pregătește să intre pe marele ecran.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here