Weewell – un nou brand de produse electronice pentru bebelusi in Romania!

In acest proces de dezvoltare, Weewell pune accentul pe cele mai inalte standarde de calitate in ceea ce priveste materialele si productia,  cum era si de așteptat de la vasta experienta in electronice a companiei. Produsele Weewell sunt proiectate prin combinarea ingineriei germane cu estetica frantuzeasca, totul pentru a usura viata mamelor. Tehnologia si dezvoltarea produselor sunt, de asemenea, hranite din anii lungi de experienta in Consumer Electronics.

Creat cu dragoste adevarata si sincera, atat pentru mama  cat si pentru copil, Weewell este acum unul dintre cei mai populari producatori de electronice pentru copii din Europa! Fiecare produs este complet proiectat pentru a fi atat de inteligent si simplu! De la  termometre pana la monitoare video de inalta calitate, gama de produse Weewell a fost creata in cooperare cu mame , medici si asistente medicale, si din nou testata de catre mame. Weeweel este prezent acum si pe piata din Romania, fiind distribuit in exclusivitate de Dot Com Investment SRL.

Ca parinti, ne dorim tot ce este mai bun pentru copii nostri. Sanatatea, siguranta si dezvoltarea armonioasa a copiilor ajung sa devina  gandurile si dorintele noastre zilnice. De aceea, cand vine timpul pentru a alege un produs pentru ei, calitatea ar trebui sa fie criteriul principal de selectie.   

Weewell este o marca premium, avand totodata preturi accesibile. Prezent  pe  3 continente si peste 15 tari, Weewell vine cu o gama foarte variata de produse electronice pentru bebelusi si copii. Sunt incluse echipamente de securitate de tip video, interfon etc, produse de hranire precum sterilizatoare, incalzitoare, aparate de facut iaurt, roboti de bucatarie si multe altele. De asemenea, produsele pentru alaptare  cat si cele pentru sanatatea copilului (umidificatoare, ionizatoare, termometre, cantare, etc.) vin in intimpinarea tuturor nevoilor bebelusilor si copiilor dumneavoastra.

Produsele Weewell au fost prezentate cu mult succes la editia de toamna a Targului de copii Baby Boom. Incepand din aceasta toamna, produsele de puericultura marca Weewell pot fi gasite in magazinele de specialitate cat si in magazinul online oficial al importatorului www.WonderBaby.ro

WEEWELL: „Suntem onorati pentru premiile acordate de unele dintre cele mai importante publicatii din domeniul nostru (BabyTalk, Baby Gear, Parenting, Parenting, FitPregnancy etc.) si vom continua sa depunem eforturi pentru a face produse care sunt de actualitate!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here