Care sunt efectele fructului papaya?

Fructul „arborele sănătății”.

În țările tropicale, papaya s-a bucurat întotdeauna de mare respect. În baza multitudinii de ingrediente valoroase și a proprietăților digestive, nativii din America de Sud au numit planta papaya și„arborele sănătății”.

Ingredientele din papaya întăresc digestia prin papaină, enzima papaya, printre multe altele. Această enzimă de divizare a proteinelor, numită și protează, eliberează intestinul de reziduurile de proteine, care s-au dezvoltat datorită „îngrășării proteice” (Prof. Lothar Wendt) de prea multe proteine animale și care lipesc vilozitățile intestinale. Papaya are efect alcalin asupra stomacului, conține toți aminoacizii esențiali, cantități mari de calciu, magneziu și potasiu, conține pectină și acizi grași esențiali, precum și bioflavinoide (substanțe vegetale secundare) împotriva stresului oxidativ al radicalilor liberi (compuși agresivi ai oxigenului). Proprietățile pozitive tradiționale ale papayei sunt confirmate de noi studii științifice.

Fântâna fructată a tinereții.

Mai mult, papaya conține ingrediente active naturale antirid care o fac o fântână fructată a tinereții pentru uz intern și extern. În special papaina are proprietăți pozitive în ceea ce privește reducerea ridurilor: efectul său antioxidant poate accelera vindecarea rănilor și întărește elasticitatea pielii. În plus, ajută la slăbirea celulelor moarte ale pielii care ar putea înfunda porii și ar putea cauza acnee, netezește stratul superior al pielii și poate reduce astfel liniile fine și ridurile.

Conținutul ridicat de vitamina C din papaya susține formarea colagenului, care este baza pentru o piele fermă. Tenul, precum și structura părului și a unghiilor, pot fi vizibil îmbunătățite de antioxidanții, beta-carotenul, vitamina A și E.

Care este secretul Caricol® și de ce este făcut din papaya?

Stilul nostru de viață dinamic implică multe sarcini care ne afectează digestia și bunăstarea într-un mod negativ. Prin urmare, este cu atât mai important să contracarăm aceste impacturi prin metode naturale. Agenții digestivi ai papayei – cum ar fi papaina – ajută organismul să digere proteinele mai bine și mai în profunzime și să dizolve resturile alimentare. Acest lucru accelerează tranzitul intestinal și previne inflamațiile intestinale.

(sursă) https://www.caricol.com/what-is-caricol/?lang=en

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here