TOYSCOM.RO a deschis proțile reducerilor de Black Friday

Fie că doriți să achiziționați jucării inteligente bazate pe senzori, roboți controlați prin telecomandă, circuite cu mașinuțe, jocuri de construcție, papuși de joacă, jucării de plus sau produse Arts & Crafts care să stimuleze creativitatea copilului dumneavoastră, Toyscom.ro vă ajută să evitați nebunia creată de goana după cadouri pe ultima sută de metri, oferind produse calitative ce și-au câștigat reputația la nivel mondial (WowWee, Tagamoto, ) la super prețuri.

Ursulețul povestitor Bubu, se bucură deja de popularitate, devenind în scurt timp jucăria preferată pentru cei mici. Știe 6 povești clasice (Albă ca zăpada, Scufița Roșie, Cei 3 purceluși, Fata babei și fata moșului, Degețica și Punguța cu 2 bani) și se pliază foarte bine pe nevoile de dezvoltare cognitiva (limbaj, memorare, logica, creativitate).

Pentru adulți, Toyscom pune la dispoziție o colecție impresionantă de papuși de porțelan pentru decor și colecționari și alte obiecte decorative din metal, lucrate manual ce pot oferi locuinței un plus de eleganță.

Profitați acum de reducerile de Black Friday de pe www.toyscom.ro pentru a evita drumul la farmacie în preajma sărbătorilor de Crăciun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here