Topperul – solutia unui somn odihnitor. Oriunde ai fi!

Te trezesti dimineata de multe ori foarte greu si cu senzatia de oboseala de zici ca nici nu ai fi dormit si de fiecare data iti spui: “lasa ca dupa ce termin ziua de lucru vin acasa si ma arunc direct in pat, la somn!”… dar niciodata nu se intampla asa? Somnul ne ajuta sa pe fiecare din noi sa ne refacem dupa o zi lunga. Trebuie sa recunostem toti: calitatea somnului afecteaza direct calitatea stilului de viata incluzand aici productivitatea, echilibrul emotional, creativitatea, vitalitatea, starea psihica si chiar greutatea. Nicio alta activitate in afara de somn nu aduce atatea beneficii sanatatii noastre, cu efort atat de mic!

Pune-ti cateva intrebari:

  • Cat timp iti ia ca sa adormi?
  • Dormi insuficient?
  • Iti respecti programul de somn?

Te-ai gandit ca poate suprafata pe care dormi nu este confortabila si nu asigura o sustinere optima a coloanei vertebrale si din acest motiv intervin problemele pe care le ai cu somnul?

In Romania, foarte multe persoane dorm pe canapele extensibile si cauta solutii pentru a face astfel de suprafete de dormit un loc care nu este nici prea dur, nici prea moale, prea calduroas sau prea friguros, un loc care sa le ofere somnul pe care il merita.

Parintii trec dupa nasterea bebelusului prin foarte multe situatii dificile, una dintre ele fiind lipsa somnului. Nou nascutul are nevoie intre 8-12 mese pe zi (frecventa lor scade cu timpul), sa fie schimbat, imbaiat, supravegheat tot timpul. Stim cu totii cat de rau este ca orele de somn pe care le mai “apucam” sa nu ne ajute din cauza unei suprafete incomode de dormit, de multe ori parintii adormind pe canapele sau chiar pe jos.

Solutia cu care DORMEO a venit pentru astfel de situatii si spatii  incomode de dormit- canapea, divan, chiar podea  -sau care sa poata fi utilizat si in cazul activitatilor in aer liber (camping, calatorii cu rulota, picnic) se numeste  “topper HERO”!

Topperul a reusit  de-a lungul timpului sa acopere o nevoie esentiala: somnul de calitate pe suprafete incomode.

Tulburarile de somn cauzeaza deseori a doua zi oboseala, lipsa de productivitate, nervozitate, care iti afecteaza calitatea vietii. Nou născutul are nevoie intre 8-12 mese pe zi, frecvența lor scade cu timpul ajungând la 6 luni la 5 mese pe zi. Stim cu toții

Pentru a-ti reda enegia, Re-vitalize este cel mai nou tratament al gamei Dormeo: cand corpul intra in contact cu agentii revitalizanti, celulele sunt activate, metabolismul corpului este intarit si circulatia este stimulata.

Din nefericire, saltele servesc de obicei drept culcus pentru milioane de acarieni, care adora un mediu umed. CleanEffect® este al doilea tratament pe care topperul Hero le-a primit asa ca poti uita atat de acarieni, bacterii si mirosuri neplacute.

Pana la urma, de ce sa alegi un topper?

  • Pentru ca te-ai saturat sa dormi pe canapele sau pe alte suprafete de dormit incomode.
  • Pentru ca ai nevoie de o solutie pentru oaspetii care raman peste noapte.
  • Pentru ca ai nevoie de o solutie simpla pentru atunci cand calatoresti (in rulota, in vizita la prieteni, la casa de la tara…).
  • Pentru ca esti student, stai la camin si o saltea nu intra in bugetul tau.

Dormi bine. Oriunde ai fi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here