Supermame pentru Superbebe îți dă din nou întâlnire la mare!

Eveniment Supermame pentru Superbebe

Vom afla informații noi, ne vom distra împreună cu cele mai îndrăgite personaje de poveste, vom cânta, vom dansa și, foarte important, am pregătit pentru tine o tombolă cu premii extraordinare de care să te bucuri împreună cu bebelușul tău.

Dr. Raicu Valentina, medic pediatru (rezident) va răspunde tuturor întrebărilor legate de alimentația copilului în vacanță.

Așa cum desigur te-ai obișnuit, Superbebe îți va oferi și ocazia de a câștiga numeroase Superpremii.

Am pregătit 5 premii speciale oferite de Hipp, 1 scaun auto Shell Plus Brown oferit de www.kinderkraft.ro, 8 premii de la Eucerin (conținând fiecare câte o loțiune de plajă cu FPS 50+ pentru copii, o minge de plajă, un poncho și un ceas special care te anunță când trebuie să-i aplici loțiunea de protecție, micuțului tău), 5 perechi de ochelari cu factor anti UV și un cort, de asemenea cu factor anti UV, de la www.bebebrands.ro, 4 kituri de hrănire, un carusel portabil „Ia-mă cu tine” și un carusel „Prietenii din pădure”, oferite de www.9luni.ro, 3 premii speciale de la Uriage, 1 mașină teleghidată de la Carrefour, 3 jucării bio de la BioMania și 5 rucsacuri pentru copii, de la Minimax.

Toate mămicile participante vor primii premii surpriză de la Hipp și Uriage.

Așadar, dacă ești la mare în acea perioadă, nu rata întâlnirea noastră! Te așteptăm cu drag!

Susținător principal al evenimentului este Hipp.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here