Se redeschide „Muzeul Copiilor” din Bulevardul Decebal, începând cu 1 septembrie 2022

Muzeul Copiilor

Vești bune! Muzeul Copiilor din Bulevardul Decebal se redeschide începând cu 1 septembrie 2022. Iată care sunt tururile la care sunt așteptați copiii.


TUR 1 – „Universul meseriilor – Aventurile lui Jobby
(Turul este adresat copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 15 ani).
Jobby, cel mai nou prieten al PROEDUS, vine la Muzeul Copiilor! Vreți să îl cunoașteți și voi? Alături de el aventura va începe din preistorie unde copiii se vor transforma în vânători și vor călători până într-un orășel din perioada anilor 1800 pentru a afla ce îndeletniciri aveau strămoșii noștri. De aici tunelul timpului îi va teleporta în prezent. De asemenea, copiii vor afla care sunt regulile de circulație, ce face un pompier, ce este o hidrocentrală și cum pot salva o viață, vor experimenta prin joacă cele mai importante meserii care fac un oraș să funcționeze, iar călătoria se va termina cu discuții despre sunt meseriile viitorului, dar și cu pregătirea unui desert delicios în laboratorul demonstrativ de gastronomie.

Atenție! În zilele de weekend din perioada 04-25 septembrie 2022 vizitatorii pot opta pentru vizitarea turului special „Universul meseriilor – Aventurile lui Jobby” (ediție specială), unde vor putea interacționa cu actorii ce vor interpreta personaje specifice din diverse domenii în zilele de weekend (Turul este adresat copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani.)
TUR 2 – „History of Light – Escape Room” – este un spațiu educativ și interactiv despre istoria luminii unde cei mici vor putea învăța care sunt sursele de lumină naturală sau artificială, dar îi va aștepta și un escape room memorabil cu lasere, oglinzi și multe alte provocări.  (Turul este adresat copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 15 ani).

Detalii despre  vizite și intervalele de vizitare sunt disponibile accesând https://www.proedus.ro/muzeul-copiilor-aproape-de-tine/
Pentru orice lămurire, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail [email protected] .

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here