O masura simpla pentru a economisi timp si bani

Atunci cand ai timp, cel mai probabil ca poti face rost si de bani. Iar daca ai bani, atunci ai libertatea sa te bucuri cu adevarat de timpul tau. Ce te faci insa cand, mama fiind, atat timpul, cat si banii sunt resurse pe care trebuie sa le dramuiesti cu atentie pentru a trece cu bine peste luna in curs?

Probabil ca cel mai important lucru de retinut pentru a ne pastra moralul sus este sa ne imaginam cum era viata bunicilor si uneori chiar si a mamelor noastre. Astazi schimbam scutecele pe banda rulanta si uitam ca pana de curand acestea erau spalate de mana dupa fiecare folosire. Astazi avem la dispozitie numeroase feluri de mancare aproape oriunde am fi, candva dieta depindea in primul rand de posibilitatile locale, iar acestea deseori erau nesatisfacatoare. Astazi rasfoim un catalog online cu oferte ca si cand ar fi cel mai normal lucru din lume, insa in urma cu doar 25 de ani, acest lucru era practic imposibil si drumurile dese la magazin sau piata faceau parte din fisa postului oricarei mame.

Era nevoie sa te deplasezi personal pana la magazin pentru a vedea care sunt preturile si daca ai norocul sa nimeresti peste vreo promotie sau oferta speciala. Astazi, gasesti cele mai recente oferte Carrefour fara sa faci un pas in afara casei- ai nevoie doar de internet si de un dispozitiv obisnuit de navigare – laptop, smartphone sau tableta.

Fiind obisnuiti azi sa avem totul la indemana, s-ar putea ca uneori sa ni se para mai simplu sa mergem pana la supermarket decat sa cautam pe internet cele mai recente informatii. Spre norocul nostru, un sfat simplu care aduce o multime de timp si bani pe termen lung este sa ne uitam si sa comparam ofertele pe un singur site. Catalomat.ro ofera aceste informatii intr-un format usor accesibil si cu toate cataloagele grupate pe categorii.

Pentru a evita confuziile, nu vorbim aici despre produse pe care le putem comanda acasa, chiar daca unele dintre magazine ofera si aceasta posibilitate. Inainte sa iesim din casa, putem sa vedem, de exemplu, ce gasim in Kaufland catalog si sa decidem daca merita sa tragem o fuga si pana acolo sau nu.

De cele mai multe ori, cumparaturile online sunt extrem de eficiente, insa o plimbare pana la magazin poate fi o placere in sine, deoarece aduce economii de bani si este un mod util de a face si miscare. Pentru asemenea situatii, internetul se dovedeste un aliat de nadejde, pe care il recomandam tuturor mamicilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here