Monica Columbeanu si fiica ei sunt intervievate la Romantica TV

Duminica, 15 iunie, de la 14.30, postul de televiziune Romantica le-a pregatit tuturor parintilor o editie speciala a emisiunii „Superbebe TV”. Un super-reporter, Teo, un roscovan de 1 an si jumatate a pregatit o emisiune plina de invitati alesi pe spranceana, oameni priceputi care vor spune tot ce stiu despre cum sa fii superparinte.

Invitatii speciali ai lui Teo sunt Irina si Monica Columbeanu. Doua dive, doua printese, doua modele de feminitate de succes! Teo o vrea pe Irina de nevasta si merge in viziata la soacra mica pentru un petit „ca la carte”. Irina Petrea, superdadaca vine din nou la Romantica pentru a vorbi despre codul bunelor maniere la prichindei. Un designer de interior foarte talenta va dezvalui trucuri despre cum trebuie sa fie aranjata o camera perfecta si pentru cel mic, dar si pe gustul parintilor.

Si tot in editia de duminica, Tana Pazara, moderatorul emisiunii “Superbebe TV” va mai avea ca invitat un specialist in organizare de evenimente sau party planner, cum ii spun americanii, care ne va dezvalui tot ce stie despre petrecerile de neuitat cu un public pretentios: vedete de gradinita! Telespectatoarele Romantica vor afla cum pot deveni mamici atunci cand barza a uitat adresa! Ultimele noutati despre tehnicile de fertilizare in vitro.

Telespectatorii postului de televiziune vor gasi cei mai buni specialisti la Superbebe Tv. Reporterii de teren cu scutece au muncit o saptamana intreaga pentru ca editia de duminica sa fie una spectaculoasa.

Despre copii pentru toti parintii – astfel se rezuma cea mai noua emisiune din grila Romantica. De Ziua Copiilor, postul de televiziune in colaborare cu revista “Superbebe” a pregatit un cadou frumos pentru orice familie: “Superbebe TV”.
Telespectatorii vor putea urmari noua emisiune in fiecare duminica de la orele 14.30. Gazda tuturor mamicilor si taticilor va fi Tana Pazara, Publisher “Superbebe”, dar si moderator la Romantica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here