MedLife a inaugurat o Hyperclinica in Baneasa cu centru de excelenta in proctologie

MedLife intentioneaza sa deschida in 2011 al doilea spital privat din Bucuresti, investitie estimata intre 15 si 25 milioane de euro, ce va fi acoperita din fonduri proprii si credite, a declarat Mihail Marcu, presedintele Consiliului de Administratie al companiei.

MedLife a deschis joi Hyperclinica MedLife Baneasa, cea de-a cincea clinica de mari dimensiuni a companiei, care, in exclusivitate pentru clinicile MedLife, include Centrul de Excelenta in Proctologie.

Potrivit reprezentantilor MedLife, centrul de proctologie este dotat cu cea mai moderna aparatura de pe piata romaneasca si beneficiaza de expertiza unor specialisti cu pregatire internationala in domeniu. Specialistii centrului promoveaza o abordare interdisciplinara in tratarea si preventia tuturor afectiunilor specifice, apeland la serviciile departamentelor de ecografie, gastroenterologie si oncologie. In acest mod, pacientii beneficiaza, in acelasi loc, de investigatii complete si de o maxima acuratete a diagnosticului. Centrul ofera investigatii complete si tratamente nonchirurgicale de tip ambulator pentru hemoroizi si alte patologii perianale, precum si toata gama de investigatii si tratamente pentru cancerul de colon, dar si recomandari privind preventia acestuia si tratament oncologic pre si post operator.

Printre consultatiile de specialitate oferite in cadrul centrului specializat se numara: endoscopie, colonoscopie, rectosigmoidoscopie, videoanuscopie, precum si tratamentul fisurilor anale, polipilor colonici sau fistulei perianale. In plus, centrul va trata si hemoroizii la femei, tromboflebitele, trombozele hemoroidale, precum si alte probleme ce apar in timpul sarcinii sau dupa nastere.

Hyperclinica MedLife Baneasa va pune in functiune, in curand, si un bloc operator destinat interventiilor de chirurgie generala, ORL, oftalmologie, dar si celor de proctologie in functie de necesitate. Avand o suprafata de 1.600 mp, noua clinica ofera servicii de imagistica, analize de laborator, consultatii si investigatii complete pentru orice specialitate medicala. Potrivit reprezentantilor MedLife, prima etapa de dezvoltare a Hyperclinicii MedLife Baneasa a necesitat o investitie de peste 1 milion de euro, urmand ca in perioada imediat urmatoare, odata cu deschiderea blocului operator, sa fie sustinuta o alta investitie in valoare de 1 milion de euro.

"Deschiderea unei noi clinici medicale a venit ca urmare a unui aflux mare de cereri atat din partea abonatilor care au sedii sau filiale in partea de nord a Capitalei, cat si a platitorilor cash, care sunt in numar destul de mare in aceasta zona. Ne asteptam ca in primul an de activitate aceasta sa atinga o cifra de afaceri de 1 milion de euro si sa creasca volumul nostru de pacienti cu 20%", a declarat Mihai Marcu.

Hyperclinica MedLife Baneasa cuprinde 25 de cabinete pentru pecialitati medicale precum recoltari pentru analize de laborator, imagistica, oncologie, cardiologie, medicina interna, ecografie 3D si 4D, ORL, oftalmologie, dermatologie, ginecologie, pediatrie, psihologie si medicina muncii. Noua clinica face parte din reteaua de Hyperclinici MedLife, aceasta fiind cea de-a cincea unitate medicala de mari dimensiuni deschisa in Romania (Hyperclinica MedLife Grivita, Hyperclinica MedLife Unirii, Hyperclinica MedLife Favorit, Hyperclinica MedLife Timisoara si Hyperclinica MedLife Baneasa).

Anul acesta, reprezentantii MedLife doresc sa mai deschida alte 3 unitati noi – doua in Bucuresti si una in Cluj, noile unitati urmand sa ridice suprafata de expunere a hyperclinicilor MedLife la 15.000 mp.

In urmatorii patru ani, compania isi propune sa ajunga la o retea de 25 de clinici de mari dimensiuni in Bucuresti si in tara, o parte dintre acestea urmand sa aiba si unitati spitalicesti cu specializare unica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here