Masha si Ursul se intorc in Romania cu un nou spectacol

In luna mai, personajele din cel mai urmarit serial de desene animate rusesc, “Masha si Ursul”, se reintorc pe scenele din Romania cu un nou spectacol live ce va calatori, intre 11 si 18 mai 2019, in Bacau (11 mai, Teatrul de Vara), Bucuresti (12 mai, Sala Palatului) si Cluj (18 mai, Casa Studentilor).Turneul in Romania este adus de Events (www.events.ro).

Pornind de la un basm popular rusesc, „Masha si Ursul” spune povestea unei fetite pe nume Masha, ce locuieste in padure alaturi de Ursul Michka si de animalutele ei. Desenul animat s-a bucurat de un succes enorm, canalul de Youtube fiind printre primele zece cele mai vizionate din lume, iar episoadele au fost traduse in 25 de limbi si difuzate in peste 25 de tari.

Vezi si Copiii se raporteaza altfel la gen, se arata intr-un nou studiu

Spectacolul „Masha si Ursul – poveste cu detectivi”, o productie licentiata a studiourilor Animaccord, aduce pe aceeasi scena personajele preferate ale celor mici, mascote, musical, elemente de acrobatie si circ, baloane uriase de sapun, alaturi de decoruri spectaculoase care vor recreea o atmosfera plina de suspans si peripetii, ce va tine spectatorii pe marginile scaunelor, facandu-i totodata parte din poveste. Cu un scenariu original, scenografie complexa si o coloana sonora de exceptie, in care publicul se va bucura atat de cantecele bine-cunoscute, dar si de multe altele noi, spectacolul este un basm adus la viata.

In aceasta poveste plina de aventura, Masha, Ursul si prietenii lor incep pregatirile pentru a sarbatori Ziua Mondiala a Vrajitoriei. Deodata, toate gustarile delicioase si chiar si frigiderul dispar, ca prin magie! Masha descurca itele acestui caz, ca un mare detectiv si descopera sursa vrajilor misterioase. Pentru cei curiosi, se poate spune doar ca si cel mai infricosator vrajitor poate deveni alb si pufos, daca este tratat cu bunatate si intelegere.

Turneul este sustinut de Kaufland Romania din dorinta de a oferi copiilor un spectacol de neuitat.

Biletele la spectacolul „Masha si Ursul – O poveste cu detectivi” se pot cumpara online, cu preturi speciale de pre-sale pana pe 31 martie, pe www.eventim.ro, dar si in reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti), sau de la casele de bilete ale salilor unde se desfasoara spectacolul, astfel: 200 lei, 135 lei , 99 lei, 81 lei, 63 lei, 45 lei pentru Bucuresti , 130 lei, 72 lei, 50 lei pentru Bacau si 110 lei, 72 lei pentru Cluj. Dupa 1 aprilie, preturile pentru bilete vor fi: 200 lei, 150 lei , 110 lei, 90 lei, 70 lei, 50 lei pentru Bucuresti , 130 lei, 80 lei, 55 lei pentru Bacau si 110 lei, 80 lei pentru Cluj. Costurile biletelor difera in functie de pozitionarea in sala.

Spectacolul are durata de o ora si 20 de minute si este recomandat copiilor peste 2 ani.

Citeste si Superfemei. Supermame. Povesti de viata

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here