La multi ani Minifashion!

In primul rand, s-a lansat o noua versiune a site-ului www.minifashion.ro. Mult mai frumoasa si usor de navigat. Site-ul e plin de informatii utile, detalii despre produse si ghiduri de marimi. Alegerea modelelor preferate se face din cateva clickuri. Puteti alege varsa, culoarea si sezonul in fiecare categorie bine gandita.

Pentru o relansare in forta s-a dat deja startul campaniei I Love Black Friday  http://www.minifashion.ro/black-friday . Sute de produse cu discounturi de pana la 70% Geci, combinezoane, rochite, bodyuri etc – toate la preturi incredibil de mici. Campania va dura pana duminica la ora 24.00 Atentie mare: stocurile sunt limitate! Primul venit, primul servit.

Daca nu sunteti amatoare de adrenalina la cumparaturi, in liniste puteti cauta produsele dorite. In fiecare categorie in parte veti gasi super promotii, discounturi, TVA-cadou si lichidari de stoc.

Tot pana la 1 decembrie puteti deveni Mos Craciun in campania umanitara de Buy-Back „Daruiesti si te innoiesti” http://www.minifashion.ro/article–campanie-umanitara–2122.html . Campanie despre care v-am mai povestit aici si pe care o sustinem cu tot sufletul. Zeci de mamici au raspuns deja apelului nostru. Doar impreuna vom reusi sa le oferim celor 200 de copii un Craciun cu adevarat fericit!

La Multi Ani, Mini Fashion!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here