Piureuri Humana – Siguranta calitatii Bio!

1

Sursele de fructe si legume trebuie alese cu mare grija, astfel incat sa ne asiguram ca micutul primeste doar substante nutritive , fara adaosuri de ingrasaminte, aditivi, fertilizanti sau conservanti artificiali.  Folositi, cat se poate de mult, legume si fructe din culturi BIO sau procurati-le din surse proprii sau gradini si livezi controlate.  Acest lucru nu pare a fi la indemana multor parinti. De aceea Humana are in portofoliu piureuri de fructe si legume din culturi BIO , fara coloranti, conservanti sau alti aditivi artificiali. Amestecul de legume sau fructe din borcanelele Humana nu contin nici sare adaugata sau zahar cristalin.  Astfel, copilul beneficiaza de toate aromele si gusturile naturii!

Piureurile de  legume sau de legume cu carne au morcov, pastarnac, telina, cartof, orez, rosii in functie de etapele dediversificare in care este copilul.  Aceste legume contin substante nutritive  importante cresterii si dezvoltarii lui. Morcovii sunt esentiaali in dieta, ei fiind sursa de vitamina A, complex B, fibre naturale si antioxidanti si ofera energie organismului.  Gustul lui placut si dulce il face preferat de catre copii. Pastarnacul , ca si telina , contin vitamina A, acid folic, magneziu, vitamina B, potasiu, fibre naturale. Rosiile adaugate in piureul cu curcan si orez  sunt importanta sursa de potasiu, magneziu.

In piureul cu pui este adaugat cartoful. Acesta este bogat in vitamine din complexul B, dar nu trebuie neglijata nici cantitatile de vitamina C si K. Sarurile minerale ale cartofului sunt evident in functie de calitatea solului .De aceea este de preferat cartoful din culturile BIO, ca cel folosit in piureul Humana, pentur ca el contine doar substante nutritive.

Uleiul de rapita, din piureurile de legume si legume cu carne contine  acizi omega 3 si 6 necesari bunei dezvoltari a sistemului nervos.

Piureurile de fructe se pot folosi fie ca o gustare sanatoasa fie ca desert. Piureul de piersici si maracuja aduce in plus savoarea si benefiiciile iaurtului dietetic, potrivit copilului.In plus el contine mar si portocala, importante pentur aportul de vitamina C

Dupa luna a 6-a se poate folosi si piureul de fructe cu cereale importante pentru digestia copilului.Fulgii de ovaz, grau si orz contin vitamine din complexul B, vit D dar si potasiu, fier, fosfor, calciu, magneziu

Varsta indicata pe borcanel este varsta minima de la care puteti incepe sa i-l administrati. Pe masura ce bebelusul dumneavoastra creste, puteti adapta in mod corespunzator cantitatea primita. Astfel sunteti sigur ca va primi toate elementele nutritive in cantitate corespunzatoare varstei lui.

S-a constatat ca gustul si preferintele pentru diferite arome se formeaza in momentul introducerii de noi alimente in afara de lapte. Astfel este bine ca micutul sa experimenteze gusturi diferite pentru  a-si crea propria personalitate. Lasa-l sa incerce toata gama de piureuri Humana potrivita varstei lui si va alege singur care ii sunt preferate!

Piureuri Bio Humana au fost preparate astfel incat sa pastreze aroma si gustul natural, oferindu-i bebelusului tau o masa hranitoare, sigura si la fel cu cea gatita in casa.

Siguranta calitatii Bio este certificata prin prezenta siglei “euro-frunza”. Aceasta este obligatorie pentru alimentele Bio produse in orice stat membru al UE, fiind o dovada ca ele indeplinesc standardele necesare.

Pofta buna!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here