Initiativele de pe Facebook care aduc joaca si scoala impreuna, cat timp #stam acasa

In aceasta perioada, in care #stamacasa cu mic, cu mare, avem nevoie mai mult ca oricand de activitati care sa ne tina ocupati si conectati la lucrurile si mai ales, la oamenii care conteaza cu adevarat. Citeste aici despre initiativele de pe Facebook care aduc joaca si scoala impreuna, cat timp #stamacasa.

De la discutii video pe Messenger cu bunicii si prietenii de la scoala, la initiative individuale sau colective care isi propun sa aduca evenimentele culturale pentru copii la un click distanta de noi, si pana grupuri din care ne putem inspira pentru urmatoarea activitate pe care sa o propunem celor mici, online-ul devine mai mult ca niciodata locul in care gasim sprijinul de care avem nevoie.

Facebook isi doreste sa ii sustina pe cei care reusesc sa construiasca adevarate comunitati pe platformele sale si sa le ofere instrumentele de care au nevoie pentru a ramane conectati cu pasiunile lor. Resursele pe care utilizatorii le au la dispozitie, precum posibilitatea de a pastra legatura prin Messenger, de a transmite evenimente live, de a informa pe grupurile sau paginile de Facebook, devin acum adevarate mijloace de incurajare, suport si de a impartasi cu familiile idei de activitati de care se pot bucura impreuna in aceasta perioada grea. Solutiile online sunt folosite in moduri noi si surprinzatoare, pentru a le permite comunitatilor si business-urile mici si medii sa isi adapteze activitatea la conditiile actuale.

Povesti citite live, piese de teatru pentru copii si ilustratii de colorat sunt doar cateva exemple de astfel de initiative create pe platformele Facebook in ultimele zile.

Iata o scurta lista cu cele mai interesante initiative destinate copiilor create de utilizatorii din Romania in ultimele saptamani:

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here