Horoscopul zilei: 5 octombrie 2023

 

Berbec

Ești mai atent azi la semne, la mesaje, la ce visezi, la premonițiile pe care le ai. Universul clar are ceva să-ți spună, să-ți arate, de aceea urmărește situațiile neașteptate care apar, persoanele cu care te întâlnești aparent întâmplător. Ascultă-ți intuiția!

 


 

Taur

Apare ceva frumos, atractiv, interesant la orizont. Ești gata să te arunci într-o nouă acțivitate, un nou proiect, să te lași purtat de val, dar înainte de orice, astrele te îndeamnă să-ți analizezi cu mai multă atenție opțiunile, eventualele alegeri și ce efecte ar avea acestea.

 


Gemeni

Azi ești mai ambițios, ești gata să te arunci în valuri, dar ai grijă la doza de risc pe care ți-o asumi. Ești mai aventurier azi, acccepți mai ușor provocările. Ceea ce decizi azi acum s-ar putea să aibă sorți serioase de reușită, pentru că nu vei abandona lupta, vei ști să-ți canalizezi atenția, eforturile pe ceea ce-ți dorești.

 


 Rac

Este o zi pasională, și nu are neapărat legătură cu iubirea și tandrețe, ci mai curând cu talentele și dorințele, cu interesele și ambițiile. Este un cadru astral bun pentru tot ce ține de resurse de orice fel, dar și pentru o reîmprospătare a imaginii publice.

 


Leu

Ai parte de inspirație azi, ești mai spiritual, mai preocupat de partea ce ține de suflet, de sfera vieții interioare. Reușești să privești lucrurile dintr-o altă perspectivă, iar această nouă abordare te poate ajuta azi. Sunt favorizate și relațiile cu familia extinsă, rezolvi unele chestiuni ce țin de cei dragi.

 


Fecioară

Ai un rol de profesor azi, de îndrumător, de coordonator, de lider, de înțeleptul grupului. Ai o intuiție, un fler sau pur și simplu, deții unele informații care te ajută să le luminezi și altora mintea. Te poate ajuta și experiența acumulată până acum. Oferi răspunsuri celor care au nevoie de ele.

 


Balanță

Există în preajma ta o persoană care încearcă să te echilibreze, să-ți domolească unele porniri mai vulcanice, poate chiar și mai puțin realiste. Persoana respectivă te va ajuta să te disciplinezi, să te readucă la prezent, la normalitate, să mai diminuezi și accelerația pe care ai apăsat cu piciorul.

 


Scorpion

S-ar putea să fie o zi mai plină, cu suișuri, coborâșuri, tot felul de aventuri și provocări. Sunt favorizate colaborările, întâlnirile, ședințele, discuțiile legate de afaceri, de investiții. Dacă decizi să te pornești pe un anumit drum, ar fi indicat să nu fii singur, să ai lângă tine persoanele cu adevărat potrivite.

 


Săgetator

Sunt foarte bine aspectate azi relațiile, conexiunile, legăturile cu ceilalți, atât în sfera profesională, cât și în cea personală. Și sfera iubirii, apropierii este în centrul atenției, te simți atractiv, cuceritor, pasional, ai chef de joc, de flirt și s-ar putea să vină spre tine același tip de energii.

 


Capricorn

E nevoie să iei o decizie legată de o o situație de viitor. E nevoie să planifici, să programezi ceva, să organizezi unele lucruri. Pot interveni și unele deplasări. Va fi necesar să regândești unele strategii, să porți unele discuții cu cei din familie, cu prieteni apropiați.

 


rsător

Ai ajuns la capătul unei etape, simți că nu mai are sens să mergi pe această cale, că e nevoie de ceva diferit, altfel, poate nou. Deocamdată e nevoie să te detașezi, să ai o încheiere până la capăt. Ai mai multă grijă de tine, de sănătatea ta. S-ar putea să decizi că e nevoie să faci unele schimbări ce țin de stilul tău de viață.

 


Pești

E nevoie să faci schimbări, să modifici ceva, chiar dacă e pe ultima sută de metri, chiar dacă ți-ai făcut speranțe, iluzii, ai avut așteptări. Atenție, e nevoie să decizi din ce tabără vei face parte, în ce barcă alegi să vâslești, alături de cine și urmând ce obiectiv.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here