Horoscopul zilei: 4 octombrie 2022

 

Berbec

Cuvintele cheie care ar descrie cel mai bine această zi sunt: succes, ocazie, carieră, dezvoltare. Este esențial să privești înainte, nu înapoi, să trăiești în prezent și nu cu gîndul la trecut. Apar unele oportunități care îți pot mări veniturile, de aceea fii atent în jurul tău sau la persoanele care apar în cale.

 


 

Taur

Caută să fii diplomat azi, să nu intri în conflicte, chiar dacă simți că este vorba despre unele nedreptăți. In plan profesional lucrurile par destul de avantajoase, prielnice, lucrurile se așează, ai parte de susținerea colegilor, colaboratorilor, partenerilor de proiect.

 


Gemeni

Este posibil ca acea luptă interioară care se duce de ceva timp în interiorul tău, să fie resimțită și azi. Este esențial să lași aroganța deoparte, să ai răbdare să parcurgi toți pașii necesari pentru a ajunge la obiectivul dorit. S-ar putea să ai parte și de surpriza de a avea și o supriză consistentă la final.

 


 Rac

Va fi destul de puternică azi dorința ta de a te autodepăși, de a începe o dezvoltare serioasă, de a te apuca de ceva care să te ajute să crești, fie în plan profesional, fie personal, fie ceva legat de familie, de cămin. Ai o atitudine curajoasă și întreprinzătoare, ești încrezător și ingenios.

 


Leu

Poți întâlni azi unele impedimente, dar acestea nu te vor încurca prea mult, dar îți vor deschide ochii asupra altor lucruri. Fii atent la detalii, la acele elemente pe care poate nu toată lumea le verifică mereu, mai ales dacă este vorba despre hârtii, acte sau despre chestiuni ce țin de tehnologie.

 


Fecioară

Ești într-o mare formă. Primești informații bune, vin vești care te entuziasmează, iar toate aceste energii se vor răsfrânge pozitiv asupra tuturor activităților în care te vei implica azi. Buna dispoziție va fi molipsitoare. Vor avea de beneficiat și cei cu care vei interacționa azi.

 


Balanță

Este esențial să ții cont azi de aspectul practic, să fii realist, să calculezi, să analizezi, să dai dovadă de maturitate, mai ales dacă va fi vorba despre a-ți asuma unele responsabilități. Cauți să fii eficient, insiști ca și cei cu care lucrezi sau ești implicat într-un proiect să ia lucrurile în serios.

 


Scorpion

Poțin rezolva probleme financiare mai complexe, poți lua unele decizii ce țin de unele împrumuturi, chestiuni bancare. Ai idei noi, ai inspirație și poți dezvolta ceva, vii cu soluții ingenioase. Sunt bine aspectate și relațiile de prietenie, organizazrea unor întâlniri.

 


Săgetator

Te vei bucura de o zi pozitivă azi: în plan profesional vei reuși să rezonezi cu ceilalți, vei avea parte de o comunicare eficientă, în plan personal vei reuși să ajungi la un numitor comun cu cineva din familie, îți vei duce responsabilitățile până la bun sfârșit. Sfatul astrelor: să iei fiecare activitate în parte, să nu te grăbești.

 


Capricorn

Vei reuși să te faci plăcut azi, să atragi persoanele de partea ta, chiar dacă nu vei răsturna munții și nu vei lua decizii majore, nici legate de serviciu, nici de viața personală. Este un moment bun pentru a studia, pentru a cerceta, pentru a lectura ceva pentru sufletul tău.

 


rsător

Este o zi numai bună să pui în aplicare unele idei mai îndrăznețe sau a unor planuri mai vechi. Este un cadru astral bun să aduni informații, să le compari, să afli unele răspunsuri. Este un moment bun și pentru a-ți consolida poziția în fața celorlalți, fie că esrte vorba despre muncă, fie despre viața personală.

 


Pești

Ești atent, dai dovadă de empatie, de înțelepciune și ești un mediator foarte bun atunci când apar divergențe.  Astăzi te vei concentra mai mult asupra unei persoane dragi, asupra nevoilor acestuia. Te vei oferi să ajuți, să oferi un sfat, să fii colacul de salvare.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here