Horoscopul zilei: 4 iulie 2023

 

Berbec

Dai dovadă de înțelepciune, de clarviziune, ai o imagine de ansamblu foarte bine conturată, acum parcă înțelegi lucrurile cu adevărat, îi înțelegi pe ceilalți, ai idei mai mature, mai realiste. Manifești o deschidere către noi începuturi, noi direcții, noi posibilități.


 

Taur

Te focusezi pe cămin, pe nevoile celor dragi. Te preocupă curățenia, organizarea, atât ce ainterioară, cât și exterioară. Reușești să previi, să preîntâmpini, să prevezi, de aceea vei fi mai predispus să urmezi anumite mesaje, să urmărești sau să descifrezi anumite semne, indicii.

 


Gemeni

Apar idei noi, mintea este mai deschisă azi să accepte noutățile. Azi proiectezi, dezvolți, îți folosești imaginația din plin. Este bine aspectată și comunicarea în scris, lucrul cu hârtiile, actele. Este o zi cu revelații, cu conștientizări, cu concluzii, dar și cu chef de dragoste.

 


 Rac

Din punct de vedere energetic ziua de azi îți aduce unele persoane pe care îi poți considera mesageri, deoarce îți vor aduce răspunsuri, vești, soluții la tot felul de idei și gânduri pe care le ai. Ai o energie bună pentru a reseta, a te reseta, a avea parte de claritate.

 


Leu

Lasă grijile deoparte, fugi de stres și lasă-te în mâinile destinului, căci este o zi carmică, vei atrage ceea ce vei gândi, ceea ce vei simți, fie că vor fi energii pozitive, fie că vor fi temeri și nemulțumiri. Nu căuta să controlezi azi lucrurile, lasă-te purtat de val, fii prezent și conștient la ceea ce îți iese în cale.

 


Fecioară

Te concentrezi pe a regla anumite datorii, pe a onora unele promisiuni. Nu poți sta liniștit până nu le vexi finisate, rezolvate. Spre seară simți nevoia să te retragi, să stai tu cu tine și partea bună este că poți avea unele revelații cu adevărat interesante.

 


Balanță

Te concentrezi pe a acumula, a avea, indiferent de ce sector ar fi vorba. Îți folosești carisma, abilitățile de comunicare. În sfera sănătății ar fi bine să iei în calcul unele schimbări, dacă vrei lucrurile să se îmbunătățească, anumite obiceiuri trebuie să fie introduse sau actualizate.

 


Scorpion

Ai o atitudine bună în sfera relațiilor, știi să comunici eficient, să menții o conversație interesantă, să captezi atenția, să negociezi, să cucerești. Ești mai încrezător în forțele proprii, de aceea poți considera că acum ar fi un moment bun să-ți expui unele idei, gânduri, planuri. Ai grijă în fața cui le vei spune, te sfătuiesc astrele.

 


Săgetator

Uită de întrebările de tipul ”de ce acum?”, ”de ce mi se întâmplă mie?” Vin spre tine anumite provocări, dar cu acestea vin și unele lecții pe care trebuie să le înveți. Nu te plânge, nu te victimiza, acceptă-le, profită de acestea pentru a crește și a evolua.

 


Capricorn

Ești deschis să te cunoști, să te înțelegi. La locul de muncă faci lucrurile altfel, ai o atitudine mai optimistă, mai deschisă și îi vei surprinde și pe ceilalți. Vei căuta să profiți de anumite ocazii pentru a stabiliza unele lucruri ce țin de carieră, de imaginea ta socio-profesională.

 


rsător

Ești cam pe fugă azi, mai agitat, ai ceva de rezolvat și simți o presiune pe umeri. E necesar să-ți gestionezi emoțiile, altfel riști să-ți încâlcești mai mult planul, traseul. S-ar putea să apară unele reguli sau cerințe cu care nu rezonezi, cu care nu ești de acord. Simți că apar piedici care te împiedică să-ți manifești potențialul.

 


Pești

Ai de rezolvat anumite chestiuni legate de familie, de copii, ai de pus anumite lucruri la punct și simți că tu ești persoana care le poate face. Cineva din anturajul tău va avea nevoie de spijinul tău și s-ar putea să fie nevoie să intervii cu ceva. Vei modifica, reajusta anumite aspecte ce țin de un raport mai sănătos între muncă și odihnă.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here