Horoscopul zilei: 4 aprilie 2023

 

Berbec

Relațiile personale îți vor aduce azi multe motive de bucurie. Ai mai multă grijă de propria sănătate. Nu te grăbi nicăiei și cu nimic, eliberează-te de convingeri și fii mai ferm atunci când ceilalți vin spre tine cu tot felul de insistențe. Ascultă sfaturile doar a celor persoane care te cunosc cu adevărat bine.

 


 

Taur

Astăzi este despre conștientizări, despre descoperiri și despre acceptări. S-ar putea ca ceva să nu funcționeze așa cum te aștepți, iar sfatul astrelor pentru azi să fie: nu te stresa prea mult, lucrurile vor reveni la normal, chiar dacă acea situație acum nu o percepi ca pe o normalitate.

 


Gemeni

Vei reuși să câștigi azi simpatia mai multor persoane, în special dacă va fi vorba despre sfera profesională. Ești priceput la comunicare, la convingere, dai dovadă de abilități deosebite de negociere. Azi știi să tranzacționezi, indiferent despre ce este vorba, știi să vinzi orice, să faci contracte care să fie acceptate după regulile și termenii tăi.

 


 Rac

Astăzi poți acumula noi informații pe care le consideri utile pentru tine, pentru ceva la care lucrezi. Ai o memorie bună, o minte ascuțită și ar fi bine să te folosești de abilitățile tale, te sfătuiesc astrele. Dai dovadă de luciditate, analizezi corect datele, știi să apreciezi corect informațiile, realitatea.

 


Leu

Ziua va fi excelentă pentru finalizarea tuturor sarcinilor rămase restante. Ești un coordonator bun, îți foloșești capacitățile de lider, ai energie, dar și un entuziasm molipsitor. Vei observa că apar persoane dispuse să te ajute, că lucrurile se așează cumva pe făgașul dorit.

 


Fecioară

Cauți să faci lucrurile diferit, să ieși din zona de confort, să spargi gheața, să schimbi metodele convenționale cu unele mai îndrăznețe. Sarcinile lungi și monotone te vor plictisi repede. Înainte să o iei pe un drum, caută să analizezi toate posibilitățile, te sfătuiesc astrele.

 


Balanță

Ceva te nemulțumește, cauți un nou imbold, un nou suflu. Te poate ajuta azi orice schimbare de peisaj. Sunt favorizate activitățile dinamice, cele care țin de pasiuni, de hobby-uri. Te poți întâlni cu vechi cunoștințe sau cineva din trecutul tău va dori să facă din nou parte din viața ta. Dar ce simți tu despre acest lucru?

 


Scorpion

Ai toate calitățile necesare pentru a obține ceea ce ți-ai propus, de aceea astrele te îndeamnă să nu te lași influențat de fricile celorlalți. Ai posibilitatea să-ți faci noi cunoștințe. Ești practic, pragmatic, realist în alegerile pe care le faci, ba chiar și în explicațiile pe care le oferi azi.

 


Săgetator

Nu te îndoiești de tine, de rezultatele unor proiecte pe care le desfășori acum. Fii mai precaut în ce situații te implici, ce responsabilități îți asumi, ce hotărâri iei. Schimbările pe care ți le dorești s-ar putea să se lase așteptate, să fie nevoie de mai multe demersuri, de unele modificări și compromisuri.

 


Capricorn

Este un cadru astral să preiei inițiativa, fără nicio ezitare, mai ales dacă este vorba despre conexiuni, legături, alianțe. S-ar putea ca cineva dragă să aibă nevoie de suportul tău, dar poate să nu aibă curaj să-l ceară, să expună direct problema cu care se luptă acum.

 


rsător

Ar fi bine să asculți cu atenție cuvintele celor dragi, pentru că acestea te-ar putea ajuta, ar putea ascunde mesaje importante pe care ar fi bine să le asculți, să le înmagazinezi pe rafturile minții. Sunt bine aspectate achizițiile, relocările, legătura cu străinătatea, cu familia extinsă.

 


Pești

Este o zi minunată pentru dezvoltare, progres, pentru afirmare socială, pentru carieră, pentru colaborări de bun augur. Azi este despre a-ți face planuri, despre a te gândi minuțios despre cum poți să-ți atingi anumite obiective, despre cum poți să ai succes, să ai rezultatele dorite.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here