Horoscopul zilei: 31 martie 2023

 

Berbec

Pentru tine va fi o zi favorabilă pentru a colecta informații care îți vor fi utile în viitor. Este un moment prielnic pentru studiu, dezvoltare, poți învăța lucruri noi din experiențele acumulate de ceilalți, mai ales dacă este vorba despre greșeli. Poți face unele achiziții folositoare, atât pentru nevoile proprii, cât și pentru cei dragi.

 


 

Taur

Gândurile au o mare putere de materializare azi, de aceea fii atent la ceea ce gândești. S-ar putea să te trezești că joci rolul unui mediator, că e nevoie să găsești tu soluții astfel ca două persoane dragi aflate într-o dispută să găsească o cale de a depăși o supărare, un conflict.

 


Gemeni

Ești vioi, optimist, știi ce trebuie să faci, iar această atitudine te va ajuta azi să stabilești conexiuni interesante, utile. Ești descurcăreț în ceea ce privește sfera profesională, știi să convingi superiorii. Sfatul astrelor este să-ți asculți intuiția, dacă ai de luat decizii și să eviți discuțiile în contradictoriu cu cei din familia extinsă.

 


 Rac

Fii mai blînd azi cu tine, prioritizează sarcinile, oferă-ți pauze,  oprește-te când ceva este prea mult pentru tine. Lasă perfecționismul deoparte, nu pune prea multă presiune pe tine. Sunt bine aspectate întâlnirile amicale, discuțiile cu partenerul de viață.

 


Leu

Nu intra în competiții azi, chiar dacă îți surâde ideea unei provocări. Ar fi bine să te ții pe cât posibil de rutină, de lucrurile sigure, clare, calme. Dacă îți dorești validare și să-ți arăți talentele, atunci asigură-te că persoanele în fața cărora te prezinți sunt de încredere, le știi de mult timp, sunt de partea ta.

 


Fecioară

Ai șansa de a obține un succes în sfera carierei, fiindu-ți recunoscute anumite merite, anumite eforturi, decizii, idei sau soluții găsite în abordarea unei chestiuni profesionale. Sunt bine aspectate deciziile financiare, poți face unele achiziții foarte inspirate, susțin astrele, în special legate de cămin.

 


Balanță

S-ar putea să pară o zi mai contradictorie, cu evenimente mult prea diferite și informații care să-ți dea de bănuit ceva, pe care să nu prea simți că te poți baza. E nevoie de cercetare, e nevoie să găsești răspunsuri și abia apoi să concluzionezi, să iei decizii, să acționezi, te sfătuiesc astrele.

 


Scorpion

Sunt bine aspectate reuniunile sau organizare aunor activități sau întâlniri de grup. Sunt favorizate evenimentele sociale, discuțiile prelungite, împărtășirile, destăinuirile, delcarațiile. Este esenațil să acorzi suficient timp și odihnei, relaxării, restabilirii fizice și emoționale.


Săgetator

S-ar putea să se trezească în tine anumite dorințe sau ambiții mai vechi, să le privești din altă perspectivă și chiar să consideri că ar putea fi un moment bun să le dezvolți, să le dai curs. Este posibil să fii mai deschis și în fața părerilor sau ideilor lansate de ceilalți, să iei în calcul unele soluții propuse de alții.

 


Capricorn

Este esențial să nu grăbești lucrurile azi, să stabilești tu ritmul de acțiune, fără a-i lăsa pe ceilalți să-ți construiască planurile sau acțiunile. Dai dovadă de determinare, de perseverență, de seriozitate în tot ceea ce faci. Ești un bun strateg, știi să planifici eficient.

 


rsător

Poți obține un succes nesperat grație unei alianțe, unui parteneriat, unei colaborări cu cineva. Este esențial să fie vorba despre persoane pe care le cunoști suficient de bine, în care ai încredere, te atenționează astrele. Nu este cazul să faci promisiuni sau să te lași influențat de anumite promisiuni, atâta timp cât nu știi taote datele unei probleme.

 


Pești

S-ar putea să ai impresia că în prima jumătate a zilei lucrurile decurg mai încet, cumva chiar cu încetinitorul, anumite dezacorduri mai vechi pot ieși acum la suprafață și nu prea ești în dispoziția necesară de a sta să le clarifici, să explici, să fii pacifistul. E nevoie să fii mai înțelegător cu ritmul de funcționare al altora, să accepți că există viziuni diferite. Schimbând perspectiva, vei observa că spre seară și dispoziția devine mai bună, mai relaxată.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here