Horoscopul zilei: 3 ianuarie 2022

 

Berbec

Este o zi în care ai capacitatea de a-i influența pe ceilalți și de a-i mobiliza. Ai chef de distracție, de voie bună, de vizite, de discuții pe diverse teme și această energie o vor simți și ceilalți. Este un cadru astral favorabil pentru a te apropia de persoanele cu care relațiile au fost cam încordate în ultima perioadă.

 


 

Taur

Este o zi productivă din multe puncte de vedere, o zi în care discuțiile cu anumite persoane îți vor aduce informații importante privind unele demersuri legate de carieră, de viitoare planuri și obiective. Sunt bine aspectate investițiile, aspectele legate de finanțe.

 


Gemeni

Astăzi te simți bine, te distrezi, chiar dacă va fi vorba despre sarcini serioase. Vei îmbina cu succes utilul cu plăcutul, distracția cu munca. Este o zi în care te vei bucura din plin de interacțiuni sociale interesante și vei căuta soluții sau metode alternative, diferite.

 


 Rac

S-ar putea să te afli la o răscruce de drumuri și să fie nevoie să iei unele decizii pe termen lung. Este o zi în care te vei axa mult pe carieră, vei lua unele decizii mai drastice, va fi un cadru astral cu răsturnări de situație. Partea bună este că dai dovadă de luciditate, obiectivitate, de maturitate, ai o minte limpede.

 


Leu

Este o zi bună pentru studiu, pentru aprofundarea unor cunoștințe, pentru reorganizare, reorientare, redirecționare în ceea ce privește un plan, anumite viziuni. Se pot schimba unele idei, unele convingeri, unele obiective, spun astrele.

 


Fecioară

Astăzi te vei afirma, vei ști să iei decizii importante și vei fi eficient în ceea ce privește lucrul cu hârtiile, cu actele, cu rapoartele. Aspecte pozitive se anunță și în ceea ce privește sectorul financiar. De asemenea, reușești să convingi, să negocieri. Tot ce îți propui pentru azi, reușești să duci la bun sfârșit, susțin astrele.

 


Balanță

Este o zi bună pentru a descifra unele enigme, pentru a dezvolta unele subiecte, pentru a clarifica unele situații. Este un cadru astral preilnic pentru a acumula noi informații, pentru a dezvolta unele abilități, pentru a te înscrie la un curs, pentru a lectura ceva interesant.

 


Scorpion

Sunt bine aspectate treburile legate de casă și dacă va fi nevoie să te implici în sarcini de serviciu, vei ști cum să le driblezi, astfel încât să le finisezi cu bine sau să le amîni unele lucruri pentru o altă zi în care vei avea mai mult timp pentru acestea.

 


Săgetator

Astăzi ești foarte intuitiv, iei decizii bune legate de carieră, ascensiune socială sau de un vis, de o dorință mai veche. Poți primi vești bune din străinătate, de la persoane aflate la depărtare. Fii mai atent la capitolul bani, căci ești tentat să faci unele achiziții care depășesc bugetul preconizat.

 


Capricorn

Cuvintele cheie pentru această zi sunt: libertate, armonie, înțelepciune. Ai parte de o zi plină de armonie, primești dragoste și știi să oferi în schimb. Este o zi în care vei avea parte de suport, de cuvinte calde, de încurajări din partea celorlalți. Vei lua unele decizii bune, pline de înțelepciune.

 


rsător

Azi este despre dreptate, despre răsplată, despre alegerile carmice, despre clarificare. Universul îți va răspunde la unele întrebări sau vei avea parte de unele efecte de pe urma unor alegeri mai vechi. Fii recunoscător pentru lecțiile de azi, pentru persoanele care îți vor ieși în cale.

 


Pești

Este o zi bună pentru a începe ceva nou, pentru a te apuca de o nouă etapă. Ai parte de o zi norocoasă, în care poți primi vești frumoase, poți relua unele legături, reușești să te conectezi cu anumite persoane. Sfatul astrelor pentru azi este să nu iei în serios bârfele și zvonurile.

 

 

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here