Horoscopul zilei: 29 noiembrie 2022

 

Berbec

Astăzi vei pune piciorul în prag, vei fi mai tranșant cu toți și cu toate, vei ști să-ți exprimi punctul de vedere, să-ți trasezi terenul, să te impui, iar acest lucru va fi foarte benefic pentru tine pe termen lung. Partea bună este că știi să interacționezi și cu autoritățile, cu persoanele care au putere de decizie.

 


 

Taur

Astăzi ești mai visător, mai dornic de pace, de liniște decât de acțiune și chestiuni urgente de rezolvat. Nu este cea mai potrivită zi pentru decizii, mai ales dacă acestea implică mai multe persoane sau sunt pe termen lung. Azi ai tendința să meditezi mai mult, să te retragi, să lucrezi singur.

 


Gemeni

Este ziua potrivită pentru a organiza, a planifica, a dărâma unele obstacole, a clarifica unele chestiuni mai vechi. Te gândești cu încredere la viitor, la activitățile care urmează, ești entuziasmat, optimist. Lucrurile sunt bine aspectate și în tot ceea ce ține de ascensiune socială.

 


 Rac

S-ar putea să fie nevoie azi să fii mai convingător, să negociezi, să cauți soluții să vinzi ceva sau să atragi pe cineva de partea ta. Ești priceput la tot ce ține de lucrul cu hârtiile, la chestiunile birocratice. Nu renunți prea ușor dacă apar unele impedimente, știi să fii perseverent, să lupți.

 


Leu

Sunt bine aspectate chestiunile ce țin de schimbări legate de sectoru vieții personale, de a accepta unele tranformări, de a lua în calcul o reparație, o relocare. Nu fi prea aspru cu tine, fii mai încrezător cu alegerile pe care le faci, atâta timp cât acestea te mulțumesc cu adevărat.

 


Fecioară

Dai dovadă de multă energie și s-ar putea să te trezești că ești singurul care dorește azi să le rezolve pe toate, iar ceilalți caută să nu grăbească lucrurile în niciun fel. Soluția acestei zile este să ai răbdare, să fii mai maleabil. Să rezolvi partea ta și să nu încerci să-i influențezi pe ceilalți. Uneori e bine să nu forțezi circumstanțele.

 


Balanță

Este un moment bun să reeveluezi unele idei, intenții, strategii. Poți să adaugi sau să mai scoți din planul tău inițial. Ai mai multă viziune, inspirație, claritate asupra realității, asupra prezentului. Faci alegeri mai mature, folosești unii bani cu mai multă înțelepciune.

 


Scorpion

Poți cunoaște unele schimbări sau transformări profunde la cineva apropiat ție și aceste lucruri te vor bucura. Poți purta discuții productive cu parteneri de afaceri, cu colaboratori, cu colegii de serviciu. Vei vedea cum unele planuri încep să se realizeze, să prindă contur.

 


Săgetator

Ești într-o formă de zile mari, capacitatea ta de a vorbi, de a te implica în mai multe sarcini sau activități deodată îți poate aduce multe reușite, în sectorul profesional sau în sfera ce ține de parteneriate, de grupuri. Poți investi în imaginea proprie sau în căminul tău.

 


Capricorn

Vin vești bune din străinătate, dar și din mediul virtual, ești preocupat de ceva nou, diferit. Auzi unele informații care îți dau de gândit, pot modifica ceva în credințele sau convingerile pe care le ai. Sunt bine aspectate drumurile, poți organiza o excursie, o călătorie, o vacanță.

 


rsător

Pe de o parte, ești atent la tot ce ți se spune din exterior, la ce nevoi au ceilalți, iar pe de altă parte ai niște la lacune la capitolul ce îți arată corpul. Nu cumva ai acumulat prea mult stres, oboseală? Nu cumva e nevoie să-ți oferi un răgaz de liniște, să rupi unele lanțuri, să te pui pe primul loc?

 


Pești

Ești interesat de spiritualitate, de lucrurile nevăzute sau mai greu de explicat fie de știință, fie de logică. Accepți cu mai multă ușurință metodele sau variantele alternative, mai puțin convenționale și mai puțin stricte. Poți lua în calcul unele modificări în stilul tău de viață, spun astrele.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here