Horoscopul zilei: 28 septembrie 2023

 

Berbec

Este un moment bun pentru un nou început, susțin astrele, dar asigură-te că acest început nu te prinde pe fondul unei stări de oboseală sau dacă nu cumva agenda ta este încă destul de plină și ar fi bine să faci puțină regulă pe aici, să mai prioritizezi lucrurile.

 


 

Taur

Cele mai multe evenimente de azi au legătură cu sfera vieții interioare mai mult decât cu ceea ce se întâmplă în jurul tău. Ai anumite trăiri, emoții, nelămuriri pe care ar trebui să le identifici și să clarifici, să le rezolvi, altfel se vor răsfrânge și asupra altor sectoare ale vieții.

 


Gemeni

Pot veni unele săgeți în direcția ta, poți avea parte de răsturnări neașteptate, unele schimbări te pot epuiza. S-ar putea să fie o perioadă mai delicată din punct de vedere financiar, de aceea mare grijă la tranzacții, cumpărături, investiții, negocieri.

 


 Rac

Poate fi un moment chiar norocos. Un plan din trecut s-ar putea să îți iasă acum, o activitate care nu avea rezultate, acum s-ar putea să-ți aducă surprize plăcute. Se schimbă unele convigeri, credințe. Reușești să-ți pui la treaba toate resursele acumulate până acum.

 


Leu

Ai parte de o zi bună, dacă n-ai fi chiar atât de setat pe sfera banilor, majoritatea intențiilor fiind legate de această sferă. Pot să apară unele rezultate, efecte, poți avea parte unele recolte ale acțiunilor efecutate ceva timp în urmă. Fii atent la exagerări, la riscuri, la detalii.

 


 

Fecioară

Întrebarea zilei ar trebui să fie: ”care este prețul pe care trebuie să-l plătești pentru…?”, fie că este vorba despre o alegere, o decizie, un proiect, o activitate, poate fi vorba despre un compromis sau poți descoperi că este un sacrificiu pe care nu ești dispus să-l faci. E necesar să analiezi, să fii informat, asumat de alegerea respectivă.

 


Balanță

Te gândești la viitor, la anumite planuri mai îndepărtate. Realizezi că va fi vorba de multă muncă, poate chiar de o luptă, de un efort continuu, de aceea este nevoie să-ți lămurești foarte bine dacă este ceea ce îți dorești, dacă este calea ta. Partenerul de viață îți poate oferi un mare ajutor, dacă ai răbdare să-i asculți ideile.

 


Scorpion

Ți-ai setat un mare obiectiv prin care îți dorești să ai și beneficii în ceea ce privește sfera imaginii publice, să ți se recunoască un merit, un drept, o calitate, o poziție. Ești în căutarea dreptății, puterii. Cauți să primești ceea ce ți se cuvine.

 


Săgetator

Azi este despre muncă, despre a depune efort. Simți că este vorba despre o provocare, simți că startul e mai greu, dar că îți dorești să depașești acest moment, să continui. Descoperi că depinzi de unele cerințe, de unele condiții, că ai anumite bariere de depășit.

 


Capricorn

Ai un plan măreț, dar inutiția s-ar putea să te îndemne să nu-l faci încă public. Mai bine te apuci în liniște de ceea ce ți-ai setat ca intenție și vezi încotro duce totul, dacă se leagă lucrurile așa cum îți dorești. S-ar putea să descoperi că ești testat, că trebuie să treci prin unele probe, încercări.

 


rsător

Simți pe umerii tăi o presiune cam mare și vrei să te eliberezi de aceasta. Pași mici, dar siguri, aceasta este sau ar trebui să fie deviza ta în ceea ce privește sfera profesională. În ceea ce privește sfera personală vor apărea unele chestiuni ce țin de cei dragi, dar în care vei simți nevoia să te implici și tu.

 


Pești

Privești spre viitor, chiar dacă reapar unele situații sau evenimente din trecut. Ai mai multe dorințe, dar la ce energii resimți, ar fi bine mai întâi să te preocupi de acestea, susțin astrele. Nu-ți limita singur calea, lasă condiționările inutile deoparte, nu-ți mai seta așteptări până la cer.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here