Horoscopul zilei: 28 martie 2023

 

Berbec

Se anunță o zi mai aglomerată, dar acest lucru nu ar trebui să te alarmeze, pentru că ai toate resursele de care ai nevoie, în plus, apar și persoanele potrivite care te pot ajuta, îți pot oferi soluții, ba chiar pot prelua din îndatoriri. Poți începe un proiect nou, susțin astrele. Sunt bine aspectate și legăturile cu rudele.

 


 

Taur

Ziua se anunță a fi una mai mult decât productivă, sfera imaginii publice fiind în prim plan. Poți restabili unele conexiuni bune legate de sectorul carierei. Poți culege unele roade – un adevărat motiv de mândrie pentru tine, dar fără a exagera în acest sens. Legătura cu străinătatea de asemenea este foarte bine aspectată azi.

 


Gemeni

Azi cauți să respecți normele, regulile, să te încadrezi în tipare, să păstrezi armonia, să nu deranjezi, să nu superi pe nimeni. Accepți să încerci noi abordări, noi metode, noi alternative, poate cumva mai puțin convenționale. Poți cunoaște persoane noi, poți începe colaborări interesante.

 


 Rac

Te simți extraodinar, așa cum nu te-ai mai simțit de ceva timp, iar îndemnul astrelor este să te folosești de această energie în mod… artistic! Este un moment bun să te prezinți în societate, să îți îmbunătățești imaginea publică. Lasă-te purtat de creativitate, de imaginație! Este un cadru astral prielnic să-ți folosești abilitățile, talentele.

 


Leu

Vei încerca să atragi atenția, în special a unor persoane influente, cu putere de decizie sau care te pot ajuta să-ți materializezi unele idei, unele obiective. Cauți stabilitate, siguranță, poți planifica, îți poți pune în ordine unele lucruri. De asemenea, te poți bucura de vizita unor prieteni, a unor rude sau poți planifica unele vizite, escapade, deplasări.

 


Fecioară

Ar fi bine să te preocupi mai mult de relațiile pe care le ai cu colegii de serviciu, cu anumiți coechipieri, colaboratori, parteneri de proiecte. Ești mai deschis azi cu toate interacțiunile, mai onest, mai prietenos. Te lași entuziasmat, inspirat de ideile anumitor persoane. Despre ce este vorba?

 


Balanță

Ar fi bine să ai mai mult curaj, să încerci, să explorezi, să testezi, chiar dacă vor apărea și greșeli, asumă-ți-le, te îndeamnă astrele. Lasă încăpățânarea și frica departe. Nu te mai victimiza! Indiferent de activitățile  și sarcinile pe care le vei avea azi de făcut, te poți sprijini cu încredere pe sprijinul partenerului romantic.

 


Scorpion

Ziua de azi se anunță a fi un mix de situații, de emoții, de evenimente, de alegeri și decizii de luat. Nu te grăbi, nu forța nimic, lasă-te purtat de val, te îndeamnă astrele. Sprijinul celor dragi și armonizarea unor relații de suflet vor fi evenimentele care vor marca această zi.

 


Săgetator

Este o zi bună pentru studiu, pentru a explora noi aspecte, noi idei, noi strategii. Ești plin de energie și te simți astras azi de activitățile care sunt dinamice, mai zgomotoasă, mai agitate. Poți cunoaște pe cineva special sau te poți intersecta cu cineva din trecutul tău.

 


Capricorn

Ești mai sentimental, mai visător, mai nostalgic azi, iar astrele susțin că pot apărea unele îmbunătățiri în ceea ce privește sfera amoroasă. De asemenea, vei avea parte de o zi deosebit de bună pentru socializare. Te simți liber să-ți exprimi gândurile, iar cuvintele care vor fi înțelese corect.

 


rsător

Ar fi bine să-ți unești forțele cu cineva de încredere, ca să ai rezultate mai bune, mai eficiente. Ar fi bine să eviți exagerările de orice fel și să te focusezi mai mult pe sfera vieții personale. Ar fi bine să discuți mai multe probleme cu cei dragi, să clarifici tot ce nu a fost bine lămurit în ultima perioadă.

 


Pești

Ai abilitatea de a anticipa dacă anumite lucruri nu par să funcționeze așa cum te aștepți. S-ar putea să depistezi că anumite chestiuni ce țin de stilul tău de viață ar fi cazul să fie schimbate, să te concentrezi mai mult pe sfera sănătății, să faci mai multă mișcare, mai multe plimbări, momente de conexiune cu natura.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here