Horoscopul zilei: 28 iulie 2023

 

Berbec

Ai parte de un moment de limpezire, de clarificare a unor situații complicate. Este un cadru astral bun pentru imaginea publică, pentru a accepta o nouă poziție, funcție, statut, pentru a-ți asuma o nouă responsabilitate. Chiar dacă ziua va fi cu multe evenimente și ceva agitație, tu ai grijă și ascultă-ți intuiția.

 


 

Taur

Astăzi este despre cunoaștere, adevăr, despre dorințe, despre posibilități, abundență. Stai bine și la capitolul simț al umorului, îți place să te înconjori de persoane care prin felul lor de a fi și de a se comporta reușesc să-ți aducă o stare de liniște, de detensionare.

 


Gemeni

Poți avea parte de legături prețioase, de conexiuni interesante, fiind bine aspectate evenimentele sociale, nevoia ta de a socializa, de a ieși în evidență. Poți avea realizări intelectuale remarcabile, știi să te faci plăcut, apreciat. Ești mai atent și la aspectul fizic.

 


 Rac

Este un moment bun pentru asocieri, discuții despre bani, despre partaje, precum și despre tot felul de resurse. Sunt favorizate întâlnirile, ieșirile cu prietenii, organizarea unor escapade. Este o zi în care te vei simți mai liber să-ți exprimi ideile, părerile, emoțiile.

 


Leu

Ești mai dinamic, ba chiar și mai vulcanic, de aceea gestionează-ți cu atenție energia, dar și emoțiile, trăirile. Nu-i provoca pe ceilalți, nu te grăbi cu concluziile, nu-ți schimba direcția sau planul doar pentru că ceva de ”deranjează”. Mâine s-ar putea să simți diferit lucrurile și să regreți deciziile de azi.

 


Fecioară

Chiar dacă este o zi favorabilă din multe puncte de vedere, este și una destul de solicitantă, unul dintre sfaturile zilei ar fi să găsești momente de detașare, de relaxare, pe lângă totate acele activități în care te vei avânta. Este un moment bun și pentru pasiuni, hobby-uri, pentru a te preocupa mai mult de propriile interese.

 


Balanță

Atitudinea pozitivă de care vei da azi dovadă, curajul, entuziasmul, curiozitatea ta vor fi așii tăi din mânecă. Ar fi bine să profiți la maximum de oportunitățile care apar astăzi, în special în sfera banilor sau în sectorul amoros. Ai ocazia de a cunoaște pe cineva care te poate ghida, de poate ajuta să iei o decizie pe termen lung.

 


Scorpion

S-ar putea să descoperi anumite aspecte ale unor relații în care ești implicat și care ți-au cam scăpat. Este ca și acum vezi cu adevărat imaginea de ansamblu, acum ți se relevă adevăratele culori ale tabloului, acum este timpul să știi, să înțelegi. Astfel că vei descoperi că unele legături nu sunt deloc așa cum le credeai.

 


Săgetator

Ai mai multă energie spre deosebire de zilele precedente și crezi că toată lumea este a ta, astfel că poți realiza mai multe sarcini decât cele din agendă, și nu doar cele legate de sfera profesională. Nimic nu te poate opri să-ți atingi obiectivele, deoarece astrele sunt de partea ta.

 


Capricorn

Fii mai atent la relațiile în care ești implicat, mai ales dacă sunt de familie, dacă este vorba despre prieteni. Cineva are nevoie de atenția ta, de ajutorul tău. Este un cadru astral prielnic pentru tot ce ține de vindecare, de eliberare, dar și pentru un nou început.

 


rsător

Azi vei fi un observator foarte bun, în schimb la capitolul a acționa nu vei avea același aplomb și randament. Reușești să fii foarte atent la detalii, dar acest lucru vei descoperi că nu este întotdeauna un avantaj. Apar situații sau lucruri mici peste care ai fi dorit să fi trecut cu vederea, să nu le fi știut.

 


Pești

Este o zi a schimbărilor, a transformărilor. Pot ieși azi la suprafață tot felul de temeri, limitări, inhibiții. Unele idei sau convingeri mai noi le vor eclipsa pe cele mai vechi. Ai parte de unele de conștientizări, de unele revelații. Renunți la unele așteptări.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here