Horoscopul zilei: 28 aprilie 2023

 

Berbec

Cine te împinge de la spate? Cine insistă să te mobilizezi, să mărești ritmul? Pentru că ai nevoie de această persoană, de această energie azi. Cineva s-ar putea chiar să preia o parte din responsabilitățile tale tocmai pentru că e nevoie să te ”trezești” la timp, pentru că poți pierde ceva, poți plăti o amendă, poți fi tras la răspundere cu ceva. Cui ar trebui să-i mulțumești azi pentru ajutor?

 


 

Taur

Azi va fi vorba despre propriile idealuri, doleanțe, despre lucrurile la care visezi de mult timp. Este un cadru astral în care poți retrăi unele momente din trecut, iar unele pot fi destul de provocatoare pentru tine. Dacă vin anumite aprecieri, laude, diplome spre tine, nu le minimaliza, acceptă-le, bucură-te de energiile venite de la ceilalți.

 


Gemeni

S-ar putea să ai parte azi de unele conștientizări, să iasă unele adevăruri la iveală, să realizezi că unele obiective sunt nerealiste sau mult prea greu de atins sau poate chiar care nu sunt chiar așa dorite de tine. Este posibil să simți că e nevoie să recunoști, să lași mâinile în jos, să accepți o înfrângere, dar să ai parte și de maturizarea de care ai nevoie pentru a merge mai departe pe un alt drum.

 


 Rac

E nevoie să fii mai chibzuit cu energia și eforturile pe care le depui în tot felul de sarcini, altfel riști să te epuizezi înainte să rezolvi chestiunile cu adevprat importante sau urgente. Vine cumva o aglomerare de tot felul peste tine și este necesar să fii blând cu tine, atent și să te organizezi.

 


Leu

S-ar putea să te trezești într-un alt rol, fie de mediator, fie de sfătuitor sau de lider. Va fi nevoie să iei lucrurile în serios, indiferent de ce îți oferă ziua, de ce provocări apar în cale. Poate să apară o ofertă, o propunere, să simți o doză de presiune din partea cuiva și să fie nevoie să detensionezi, să clarifici lucrurile din start.

 


Fecioară

Este o zi bună pentru a implementa o idee, o activitate nouă, schimbi rutina. Sunt favorizate chestiunile ce țin de hârtii, de comunicarea în scris, de mesajele citite undeva, dar care rămân mult timp întipărite în mintea ta. Fii atent ce știri sau povești expuse de alții asculți.

 


Balanță

S-ar putea ca stresul din ultimele zile să se fi acumulat și să-ți spună azi cuvântul. Apare o nemulțumire, o iritare, care poate că nu este foarte vizibilă, dar undeva în mintea ta stagnează, nu-ți dă pace. E nevoie să o lași să ”curgă”, să o înțelegi, să afli care este cauza și cum poți face pace cu aceste emoții.

 


Scorpion

Azi ești preocupat mai mult de sectorul profesional, de o procedură, de o metodă. A fost vorba până acum de o anumită rutină, iar acum apar elemente noi, persoane care vor să schimbe ceva în această traiectorie, să schimbe șablonul. Este un cadru astral interesant pentru interacțiunile cu autoritățile.

 


Săgetator

Este un moment bun pentru studiu, cunoaștere, dezvoltare, dar și pentru recapitulare, reorganizare, reașezare a unor lucruri. Ai sentimentul de eliberare, dar ai grijă ca aceasta să nu se împletească și cu victimizarea, să nu cazi pradă acestei ispite. În plan personal fii mai receptiv la mesajele venite de la familie.

 


Capricorn

Cumva și tu resimți această energie sau nevoie de a finaliza ceva, de a te elibera, de a delimita. Multe zodii vor avea această senzație azi și tu nu ești o excepție. S-ar putea acum să te preocupi de retușuri, de ultimele detalii de final și să te bucuri de acest lucru, pentru că astfel lași loc pentru începerea unui nou capitol.

 


rsător

E momentul să spui stop, să închei ceva. Ai ajuns la finalul unei sarcini, unei îndatoriri față de cineva. În același timp este și vremea recompenselor, fie sub forma unor bunuri materiale, fie mulțumitoare pe partea emoțională. Agenda ta se mai eliberează, poți lua în calcul chiar un moment pentru bilanț înainte de a trece la altceva.

 


Pești

Ai ceva de văzut, de înțeles, de învățat, de pus în aplicare. Vin vești spre tine, oameni, primești mesaje care te pot ajuta, de parcă Universul încearcă să-ți spună ceva, să insiste cu ceva. S-ar putea să fie nevoie să iei și o decizie, chiar dacă nu ai prea fost sigur de aceasta. Găsește mai mult curaj ca să treci la fapte.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here