Horoscopul zilei: 27 septembrie 2023

 

Berbec

S-ar putea să fie o zi interesantă și dinamică în prima parte, dar destul de obositoare la final. S-ar putea să fie azi vorba despre o luptă de putere, despre a recâștiga o poziție, un teritoriu, despre a convinge un grup despre ceva. E nevoie să fii ferm, dar corect în toate.

 


 

Taur

Apar unele schimbări neașteptate, chiar în domeniile în care credeai că prezintă oarecare stabilitate, siguranță. Lasă orgoliul deoparte, nu este momentul să cauți vinovatul sau să lupți pentru menținerea unor situații, mai ales dacă observi că ești singurul care nu este de acord cu modificările produse.

 


Gemeni

Azi va fi vorba despre imaginea ta publică, despre felul în care ai evoluat, despre deciziile legate de devoltarea ta personală, despre ce te-ar putea aștepta în viitor. Poți să fii azi pus cu ceva la încercare, în special în sfera muncii. Este vorba despre ceva ce ai construit, ce ai organizat și acum este verificat, cercetat de cineva.

 


 Rac

Dacă ai putea să te ascunzi azi pe undeva și să nu-ți scoți nasul, ar fi minunat. Preferi rutina, activitățile cât mai simple, cât mai previzibile, care să nu necesite prea multe eforturi nici mintale, nici fizice, nici emoționale. Pe cât posibil vei evita și munca în echipă sau care să aibă legătură cu actele, detaliile.

 


Leu

S-ar putea să iei azi în calcul o schimbare de direcție, o reorganizare. S-ar putea să accepți și unele deplasări, unele parteneriate la care poate în trecut nu te-ai gândit. Această flexibilitate sau deschidere va uimi pe toată lumea, dar îți va aduce beneficii, susțin astrele.

 


Fecioară

Ești cam tensionat și nu doar de azi, doar că acum ar fi bine să recunoști și să acționezi, să faci ceva în acest sens. Fii mai blând cu tine, cu ce îți dictează sufletul, nu neglija ce simți, ce îți dorești cu ardoare. Vei găsi soluții, dacă îți vei oferi spațiu și vei face lucrurile în ritmul tău.

 


Balanță

Ai cunoștințele, abilitățile, resursele de care ai nevoie să te implici într-o activitate la care te gândești de ceva timp, să te apuci de un proiect, chiar dacă procesul sau traseul te sperie un pic. Ești pregătit, ai ce îți trebuie, te asgiură astrele. Poți să ai parte de surprize din mai multe direcții simultan, bucură-te de ce vine spre tine.

 


Scorpion

Ești conștiincios, sârguincios, serios și dai dovadă de concentrare azi în tot ceea ce faci. Lucrezi bine în echipă, dar și când este vorba despre activități individuale. Știi să gestionezi interacțiunile cu ceilalți, fie că persoanele sunt de partea ta, fie că au păreri diferite. Lucrezi bine și cu autoritățile.

 


Săgetator

Azi simți că e impersios necesar să nu fii singur, să nu fii lăsat deoparte, să te înconjori de oameni cu care rezonezi. Astăzi este despre echipă, grup, colectiv, despre a face lucrurile împreună, despre binele comun, despre a simți că ai aliați. Pe scurt, simți că ai persoane care trag la aceeași căruță, cum s-ar spune.

 


Capricorn

Fii atent la eventualele conflicte care pot apărea din te miri ce. Nu e nevoie să ții piept, să cauți să-ți justifici părerea sau idee, ci mai bine ar fi să previi pe cât se poate, iar dacă nu se poate, să pleci, să nu te lași provocat de acea scânteie.

 


rsător

Nu-ți limita singur calea, zborul, te sfătuiesc astrele. Ai toate resursele să convingi, să mergi pe calea aleasă, să ajungi la obiectivul dorit, dar e nevoie să nu te lași influențat, să dai dovadă de perseverență, de determinare și forță. Păstrează-ți motivația cît mai puternică!

 


Pești

S-ar putea să simți că ești verificat, chestionat, testat, interogat azi. Ar fi bine să ai grijă mai multă de partea emoțională. Ceva te nemulțumește, te supără, poate chiar te mustră conștiința și e nevoie să nu amâni, să nu lași lucrurile așa, să clarifici despre ce este vorba și să-ți vezi de drum, de viață.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here