Horoscopul zilei: 27 noiembrie 2022

 

Berbec

Ești ferm pe poziții azi, ce ai hotărât nu ești dispus să schimbi, să negociezi. Poți lua o decizie bună în ceea ce privește o relație personală. Sunt bine aspectate și drumurile, călătoriile.Poți lua în calcul o investiție sau o achiziție ceva mai costisitoare

 


 

Taur

Este o zi în care poți discuta despre o chestiune importantă cu u  prieten, o rudă mai în vârstă, care te poate ajuta să iei o decizie legată de viața ta personală. Este un cadru astral bun pentru flirt, pentru a fi mai pasional, pentru tot ce ține de îmbunătățirea relației amoroase.

 


Gemeni

Este o zi bună pentru a te preocupa de casă, nu neapărat de curățenie, ci mai curând de chestiuni ce țin de organizare, de aranjarea lucrurilor, de a achiziționa ceva util pentru cămin, pentru familie. Sunt bine aspectate discuțiile cu unele rude, prieteni, îți pot aduce soluții, informații utile.

 


 Rac

Cuvintele zilei sunt: generozitate, empatie, armonie și legături. Astăzi vei pune mai mare accent pe relațiile cu cei dragi, pe a reface unele lacune, pe a restabili sau a clarifica unele lucruri. Ești mai dispus să asculți, să accepți compromisuri, să oferi o mână de ajutor cui are nevoie.

 


Leu

Ești dornic de distracție, de amuzament, ai chef de întâlniri, de discuții mai animate, mai gălăgioase. Este un moment bun să te vezi cu persoane care au aceeași energie ca și tine, pentru a te detașa de grijile din ultimele zile. Fii atent la ce pofte culinare ai, pentru că ai tendința să depășești unele limite.

 


Fecioară

Nu ești în cea mai bună formă, nu ești nici cel mai vorbăreț și nici dornic de a face lucruri mărețe. Soluția? Ar fi bine să petreci timpul în compania persoanelor care știi sigur că îți vor aduce bunadispoziție, îți vor crește moralul, vor veni cu energie pozitivă.

 


Balanță

Este un cadru astral bun pentru studiu și pentru tot felul de activități intelectuale. Ești mai dornic de discuții profunde, care să-ți pună la încercare unele convingeri mai vechi. Dacă ești mai deschis cu partenerul de viață, poți duce relația de iubire la un nou nivel, susțin astrele.

 


Scorpion

Ai parte de o zi bună pentru împăcare, vindecare, pentru relaționări sănătoase, sincere. De asemenea, ești mai interesat de trebuile gospodărești. Poți găsi soluții sau lucruri bune pentru cămin. Sunt favorizate cumpărăturile, ești chibzuit, atent atunci când este vorba despre bani.

 


Săgetator

Este o zi a sincronicităților, a surprizelor, a simultaneitășilor, de aceea fii cu ochii larg deschiși, atent la simțuri, la informațiile care vin, la ce situații iei parte. S-ar putea să revezi azi persoane cu care nu ai mai comunicat de mult, susțin astrele.

 


Capricorn

Este un moment bun pentru tot ce ține de imaginea ta publică, știi să cucerești, să atragi de partea ta. S-ar putea să te hotărăști să închei o etapă, să treci la un alt nivel, să faci unele schimbări pe care le luai în calcul, dar pentru care nu aveai să decizi că ”acum e momentul”.

 


rsător

Este o zi în care ai multă energie, dar și diplomație și reușești să comunici pe înțelesul tuturor. Poși lua unele decizii pline de inspirație legte de unele moșteniri, terenuri, de o casă, de un bun material mai mare. O discuție cu cineva s-ar putea să-ți deschidă ochii asupra unei situații pe care refuzai să o vezi.

 


Pești

În această zi vei căuta să petreci timpul cu cei dragi și nu neapărat în spațiul căminului, ci mai curând în afara acestuia. Sunt bine aspectate plimbările, ieșirile în natură, întâlnirile cu prietenii, anumite vizite. Dacă ai chef de cumpărături, acum este momentul.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here