Horoscopul zilei: 24 septembrie 2021

 

Berbec

Astăzi ar fi bine să te trezești din acea amorțire în care te afli de ceva timp și să-ți clarifici obiectivele, intențiile, să stabilești oddata ce îți dorești, care este direcția pe care ar fi bine să o urmezi. Lasă promisiunile, reclamele, ambalajele deoparte și fii realist, te sfătuiesc astrele.


Taur

Este esențial să faci un plan de acțiune și să fii consecvent cu sarcinile sau acțiunile stabilite în acest plan. Este o zi foarte bună pentru discuții și pentur clarificarea unor situații. Este un cadru astral prielnic pentru a-ți consolida poziția într-un grup sau într-un proiect în care sunt implicate mai multe persoane.

 


Gemeni

Oprește-te și organizează-ți ideile, acțiunile. Este esențial să nu lucrezi haotic, să ai un traseu cît mai bine conturat. De asemenea, ar fi bine să-ți lași orgoliul deoparte și să fii mai deschis, mai cooperant cu ceilalți, să acceptți ajutorul venit, să te lași ghidat de cineva care are soluția, știe răspunsul, are mai multă experiență.

 


 Rac

Te simți cam obosit, resimți anumite presiuni sau termene limită și acestea îți aduc disconfort. De aceea, sfatul astrelor pentru astăzi este să prioritizezi mai bine lucrurile, sarcinile, să nu mai pierzi energia pe detalii, pe mărunțișuri și neapărat, pe cât posibil, să-ți oferi dese momente de respiro.

 


Leu

Cuvintele cheie pentru această zi sunt: validare, emoții, conexiune, iubire, apropiere. Ești destul de preocupat de sectorul ce e legat de familie, de tot ce ține de cuplu. Ești mai emotiv, mai sensibil, ai nevoie de afecțiune, ai nevoie de suportul celor dragi, de sprijinul lor, de cuvintele lor aprobatoare.

 


Fecioara

Ar fi bine să te concentrezi mai mult asupra relațiilor din viața ta, fie că este vorba despre cel familiale, de prietenie sau colegialitate. Fii mai atent la ceea ce exprimi, ar fi bine să dai dovadă de mai multă răbdare și diplomație, să cauți metode prin care să contruiești legături trainice.

 


Balanta

Fii mai deschis ideii de a acționa, de ieși din casă, de a fi dinamic. Ai nevoie să faci mișcare, fie pentru a rezolva lucruri, fie pentru a te elibera de anumite temeri sau poveri. Sunt bine aspectate și evenimentele sociale, drumurile. În plus ai nevoie de grup, de colectivitate, de apartenență.

 


Scorpion

Astăzi este o zi bună pentru tot ce ține de sectorul finanțelor, fie că va fi vorba despre discuții, fie anumite proiecte, idei de afaceri, aspecte sau elemente care au legătură cu banii, cu atragerea anumitor venituri de partea ta. Pot să apară și unele oferte, unele ocazii de care ar trebui să profiți, spun astrele.

 


Sagetator

Este bine aspectat sectorul studiului, aflării de noi idei, acumularea unor noi cunoștințe, dezvoltare unor abilități. Cu toate acestea, recomandarea astrelor este să verific informațiile auzite, primite, citite, sa fii atent la detalii. Evită teoriile conspiraționiste, bazează-te pe fapte.

 


Capricorn

Este o zi în care va apărea cineva care va încerca să te conducă spre obiectiv, spre rezultat, care te va îndruma, sub o formă sau alta, de aceea sfatul astrelor este să încerci să identifici această persoană și să ții cont de sfaturile, suportul, sugestiile, ideile pe care ți le oferă.

 


Varsator

Este o zi prielnică pentru acele acțiuni și activități care au nevoie să fie încheiate, definitivate. Dai dovadă de răbdare, eficiență, găsești soluții și în plan profesional reușești să te faci remarcat cu ceva. Este un cadru astral bun pentru lucrul cu hartiile, pentru comunicarea cu autoritățile.

 


Pesti

Cuvintele cheie pentru această zi sunt: discuții, negocieri, întâlniri. Este o zi în care reusești să transmiți, să oferi informașiile și detaliile pe care dorești să le oferi celorlalți. Ai cuvintele la tine, cum s-ar spune, ai abilitățile să te faci înțeles, să convingi, să ieși în evidență.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here