Horoscopul zilei: 24 martie 2023

 

Berbec

Este un cadru astral minunat pentru a învăța, a asimila noi cunoștințe, informații, pentru a conștientiza. Sunt foarte bine aspectate interacțiunile cu cei mai în vîrstă sau care au mai multă experiență. Fii mai atent la ce ți se spune azi, ce soluții și se oferă, ce sugestii primești.

 


 

Taur

Viitorul sună bine! Apare cineva sau o situație care te va scoate din zona de confort și în acest fel îți va face o mare favoare, mobilizîndu-te să-ți atingi potențialul. E nevoie să fii deschis, flexibil și să arăți că ești implicat, asumat. Ar fi bine să poți o discuție clarificatoare cu partenerul de viață.

 


Gemeni

Ziua de azi este deosebit de bună pentru a schimba ceva, pentru a te elibera de ceva ce este vechi, care te ține pe loc și sî permiți astfel la ceva nou să-ți facă în curând apariția. Nu sta prea mult pe gânduri azi, lasă-te influențat de intuiție, te sfătuiesc astrele.

 


 Rac

Astăzi este vorba despre resurse, intelectuale, emoționale, spirituale și mai puțin despre cele materiale. E un cadru astral bun să investești în tine, în dezvoltarea ta personală, fie achiziționând o carte de mult dorită, fie înscriindu-te la un atelier, seminar, workshop, fie planificând o întîlnire cu cineva de la care ai multe de învățat.

 


Leu

Evită azi să-ți asumi angajamente pe termen lung, să promiți, ba poate chiar să bați palma cu cineva în legătură cu o sarcină, un proiect, pentru că este posibil să nu poți duce la bun sfârșit, să te răzgândești în scurt timp, să nu mai ai entuziasm să-l realizezi. Ar fi bine ca azi să lași lucrurile conform rutinei, să fii mai echilibrat în tot ceea ce faci, să nu te grăbești cu concluziile.

 


Fecioară

Acceptă invitațiile, ofertele ce țin de a te întâlni cu diverse persoane, de a participa la evenimente sociale, unde poți afla ceva util, poți cunoaște pe cineva și poți stabili o legătură de bun augur. Azi este despre conexiuni, despre relații, despre puterea grupului, susțin astrele.

 


Balanță

Te bucuri azi să vezi că poți avea mult mai multe opțiuni la oricare dintre problemele și sarcinile tale, dacă îți vei permite să fii mai deschis, mai flexibil, mai onest, mai îngăduitor atât cu tine, cât și cu ceilalți. Analizează-te, dar fii mai blând atunci când o faci.

 


Scorpion

Ar fi bine să înveți mai bine să gestionezi ceea ce ai deja și să nu visezi la obiective imposibile, atâta timp cât ești mulțumit de lucrurile din jur și le poți îmbunătăți. De asemenea, este esențail să fii atent la detalii, la semne. Ar fi bine să verifici de două ori ce decizii iei, ce alegeri faci, mai ales dacă poate fi afectată siguranța ta financiară.

 


Săgetator

Ar fi bine să nu fii impulsiv azi, să nu te lași pradă emoțiilor, pentru că acestea pot fi subiective acum, te pot induce în eroare, într-o direcție neașteptată. Nu e nevoie să pui la punct toate detaliile, dar este necesar să privești cu mai multă seriozitate și pragmatism ce situații apar în cale.

 


Capricorn

Poți ajunge la un compromis bun cu o persoană cu care colaborezi sau ai ceva de rezolvat, mai ales dacă este o persoană care are influență, putere de decizie. Ești prietenos, atent cu ceilalți, dornic de o comunicare cât mai onestă, atât în plan profesional, cât și personal.

 


rsător

Interacțiunile cu cei din jur sunt foarte bune și productive azi, în special în prima parte a zilei. Poți începe ceva nou, poți implementa o strategie nouă, adopta un plan nou, ba poate chiar și un obicei nou. Te poți alia, parteneria cu succes azi. Accepți ajutorul cuiva de încredere, ca să-ți duci planul la bun sfârșit.

 


Pești

Astăzi este o zi în care vei descoperi ceva, în special ceva legat de propria persoană sau legat de sfera vieții interioare. Ai ceva de învățat, de aflat, de conștientizat. Este un cadru asdtral bun pentru tot ce ține de spiritualitate, dar și de relația de cuplu. Te simți inspirat șu încrezător.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here