Horoscopul zilei: 24 iunie 2023

 

Berbec

S-ar putea să te preocupe mai mult azi nevoile și interesele celorlalți, decât ale tale, să fii cel care caută să-i binedispună pe alții și care se încarcă de la buna dispoziție văzută la cei cu care interacționează. Astăzi este despre altruism, despre generozitate. Cauți să le oferi confort și stabilitate celorlalți.

 


 

Taur

Te preocupi de negocieri, de colaborări, de alianțe, îți dorești venituri mai mari. Ești concentrat pe îmbunătățirea unor legături. Cauți să crești, să evoluezi, să îmbunătățești, să te dezvolți. Sunt favorizate călătoriile, excursiile, deplasările. Apar contexte care te ajută să vezi adevărul, dincolo de ambalajele frumoase, colorate, strălucitoare.

 


Gemeni

Este o zi bună pentru a te focusa pe prieteni, pe dezvoltare spirituală, dar și pe acele activități care îți aduc bucurie, care îți inundă sufletul. Simți nevoia de a te reinventa, de a face mai multe pentru tine, despre a-ți reorganiza viața. Folosește-ți talentele cu mai multă încredere.

 


 Rac

Ai parte de o zi în care vei căuta să te retragi, să te liniștești din mai multe puncte de vedere, să-ți calculezi anumite planuri, strategii, acțiuni, paote chiar șanse. Ai nevoie de solitudine, de puțină izolare, de a sta cu tine și de a privi lucrurile diferit. Azi este despre a acumula informații, despre a analiza și mai puțin despre a acționa, susțin astrele.

 


Leu

Ești mai deschis la tot ce ține despre a experimenta, despre a te aventura. Poți lua mai ușor în calcul azi ideea de a schimba spațiul, mediul, decorul, de a accepta o escapadă, de a merge la o petrecere, de a face ceva spontan. Ai nevoie să comunici, să împărtășești idei, trăiri, senzații, să vorbești despre sentimentele tale.

 


Fecioară

Ești mai predispus către introspecție, analiză. Te vei focusa mai mult pe nevoile celor dragi, pe sarcinile ce țin de cămin, de copii. Te preocupă activitățile mai domestice, care să te ajute să aduci mai mult confort în casă. Este un moment bun și pentru momente ce te pot ajuta în sfera vieții interioare. Care sunt pasiunile tale?

 


Balanță

Este esențial ca în relația de cuplu să existe echilibru, să aveți aceleași obiective pentru care să luptați, să mergeți în aceeași direcție, știind de strategiile folosite. S-ar putea să fie nevoie să mai porți, cu cel drag, unele discuții clarificatoare în acest sens, să faci unele dezvăluiri, să oferi informații.

 


Scorpion

S-ar putea să simți că Universul te ajută să te apropii de un obiectiv la care aspiri de ceva timp. Ai parte de îndrumare, apar mesagerii, persoanele care te ghidează. Este un cadru astral bun pentru, să spunem așa, o resuscitare în dragoste. Este un moment bun pentru tot ce ține de o înțelegere mai profundă, așteaptă-te la conștientizări, la premoniții, sincronicități.

 


Săgetator

Este un cadru astral prielnic pentru a îmbunătăți anumite relații, în special cu cineva drag sufletului. Dai dovadă de empatie, de maturitate, de înțelepciune. Poți face și unele schimbări și în sfera sănătății. Conștientizezi că e momentul să renunți la sau să adopți unele obiceiuri.

 


Capricorn

Este o zi eliberatoare, cu diverse satisfacții. Ești însetat de cunoaștere, cauți armonia în toate, liniștea, ești mai recunoscător ca oricând, dar și mai spiritual. Se așează anumite lucruri, dispar unele îngrijorări sau temeri. Ești mai deschis și mai atens și în sfera amoroasă, iar partenerul va simți acest lucru.

 


rsător

Ai parte de o zi interesantă, dinamică, cu diverse discuții, cu vizite, întâlniri, dezbateri. Este momentul să te exprimi, să-ți dezvălui anumite păreri, idei, sentimente, dar și să-ți asumi anumite angajamente. Poți participa la evenimente sociale, poți îmbunătăți anumite legături, susțin astrele.

 


Pești

Recomandarea zilei este să ai inima deschisă, să te bucuri de energiile care vin spre tine, de contextele care apar, de persoanele care îți ies în cale. S-ar putea să se încheie ceva și să înceapă altceva, și ar fi bine să fii pregătit pentru această schimbare, să fie toate echilibrate în toate domeniile.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here