Horoscopul zilei: 24 ianuarie 2023

 

Berbec

S-ar putea ca azi să descoperi că anumite lucruri stabilite sau promisiuni pe care ți le-au făcut alții nu corespund cu realitatea sau pur și simplu, nu prea au sorți de izbândă, nu au cum să se materializezi. Este nevoie să nu te lupți cu ceva ce nu poți schimba, ci mai curând să conștientizezi și să accepți.

 


 

Taur

Lucrurile se pot rezolva dacă te vei lăsa ghidat, dacă vei avea o anumită deschidere. Poți găsi alternative și soluții la îngrijorările tale atâta timp cât nu te vei încăpățâna să faci lucrurile după cum vrei tu, ci vei lăsa ca și ceilalți să aibă un cuvânt de spus, să accepți și alte variante, metode, strategii, soluții.

 


Gemeni

Păstrează-ți atitudinea pozitivă, chiar dacă ziua de azi poate veni cu unele surprize, cu situații neplanificate, cu emoții mai puțin confortabile, cu persoanele în prezența cărora nu te simți tocmai în largul tău. Nu înseamnă să-ți neglijezi emoțiile și trăirile, să le ascunzi, să le negi, ci să le gestionezi cu răbdare, acceptare, înțelepciune, empatie.

 


 Rac

Astăzi poți avea parte de dinamism, de energie din aceea creatoare, care construiește, care aduă, așează toate lucrurile la locul potrivit. Acționează, dar fii flexibil, lasă-te și purtat de val, de energia celor cu care interacționezi. Poate apărea un mentor, un ghid, un suport de nădejde în viața ta, cel puțin pentru această perioadă.

 


Leu

Nu e nevoie să iei azi decizii dacă simții că nu ai toate datele de care ai nevoie, te atenționează astrele. Mai chibzuiește, mai analizează, mai calculează, mai cercetează. S-ar putea să reapară cineva din trecut, iar acest lucru să nu te bucure prea mult, să-ți stârnească anumite emoții, anumite amintiri, să-ți aducă puțină confuzie.

 


Fecioară

Întrebarea zilei este: nu cumva cineva din cercul tău de apropiați te inhibă, te îngrădește, te intimidează cumva și nu reușești astfel să te concentrezi pe calea ta? E nevoie să fii sincer cu tine, să descoperi această persoană și să te descătușezi, să-ți permiți să mergi pe drumul tău, chiar dacă ai supăra această persoană.

 


Balanță

Astăzi este despre armonie indiferent despre ce vei face, ce vei gândi, cu cine vei petrece vremea. Azi este despre altruism, despre spiritualitate, despre a trăi în ”aici și acum”. Ești înțeleptul horoscopului și cei încerca să-i aduci în aceată stare și pe cei cu care vei interacționa azi.

 


Scorpion

Ești perfect capabil să-ți rezolvi toate problemele și nu ai nevoie de aprobarea nimănui și nici de ajutor din partea cuiva. Nu mai aștepta după alții, mai ales dacă observi că primești amânare sau nu ai un răspuns concret, solid pe care să te bazezi. De asemenea, nu lăsa emoțiile negative să te controleze!

 


Săgetator

Ar fi bine să ai mai multă grijă de tine, de propriile nevoi și dorințe, să spui ”nu” dacă ceea ce simți nu se aliniează cu cele dorite de ceilalți. Nu-ți neglija trăirile, analizează-ți cu mare atenție sfera vieții interioare. Permite-ți acele lucruri pentru care nu ai avut timp sau pe ca ți le-ai amînat în ultima perioadă.

 


Capricorn

Astăzi dai dovadă de multă curiozitate, iar acest lucru va fi remarcat și de ceilalți, pentru că e posibil să ajungi în momentul în care să fii mult prea intruziv în viețile altora. Pe lângă curiozitate, și dragostea are un rol central azi, de aceea este bine să-i acorzi timpul și atenția necesare.

 


rsător

Metaforic vorbind, soarele va ieși și pe strada ta, dacă nu vei trage obloanele la geamuri. S-ar putea ca anumite rezultate mult dorite să ți le limitezi singur, prin deciziile luate, prin rigiditatea unor idei, a unor convingeri. E nevoie să sapi adânc după unele răspunsuri, să fii mai sincer cu tine, să-ți permiți să simți, să acționezi, să trăiești după propriile reguli.

 


Pești

Astăzi este despre prietenie, blândețe, spiritualitate, apropiere. Vrei să fii autentic în interacțiunile cu ceilalți, vrei să prezinți adevărul, dar și să îți fie oferit în schimb, apreciezi loialitatea, colegialitatea. Este un cadru astral prielnic pentru a rezolva unele chestiuni ce țin da familia extinsă.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here