Horoscopul zilei: 22 septembrie 2023

 

Berbec

Este o perioadă în care simți că trebuie să faci unele alegeri, oricât de tentat ai fi să mai amâni, să te eschivezi. Decizia care îți va aduce pace va fi luată doar atunci când îți vei conecta mintea cu sufletul, susțin astrele. Este un moment prielnic pentru a te concentra pe evoluția ta, pe dezvoltarea ta personală.

 


 

Taur

Ai câteva chestiuni de discutat azi, fie cu colegii, fie în relația de cuplu. Ai nevoie de aceste clarificări, susțin astrele. Apar soluții de unde te aștepți cel mai puțin, vei vedea. Ai nevoie de o șansă nouă prin care să te redescoperi, să demonstrezi ceva, să arăți, să avansezi.

 


Gemeni

Unele proiecte trebuie încheiate, duse la bun sfârșit, te sfătuiesc astrele. Ai așteptări destul de mari de la cineva cu care lucrezi sau cu care ai un interes comun și aceste așteptări s-ar putea să îți aducă o doză mai mare de stres, dacă nu vei căuta să gestionezi cât mai bine ce simți și ce ți se întâmplă. S-ar putea să ai momente în care vei fi mai vulcanic, te atenționează astrele.

 


 Rac

Ești deschis către inovație, îți dorești transformare, schimbare. Este un cadru astral deosebit de bun pentru a renunța la anumite lucruri sau obiecte din trecut care nu mai sunt de folos, pentru a te îndepărta de persoanele care nu-ți mai aduc energiile de care ai nevoie sau în prezența cărora nu te simți bine, în largul tău.

 


Leu

Este o zi plină, și în sfera profesională, și în cea personală. S-ar putea să ai așteptări cumva prea mari de la ceilalți și să te simți dezamăgit dacă acestea nu se realizează, nu ajung acolo unde îți dorești. Evită neînțelegerile, discuțiile mai conflictuale sau care pot duce la supărări.

 


Fecioară

S-ar putea ca evenimente apărute azi sau influențele celorlalți să te forțeze să iei unele decizii neașteptate. Ar fi bine să ții cont de cele dorite de tine, de principiile și nevoile tale, de ambițiile și aspirațiile pe care le ai. E nevoie să-ți oferi mai multă atenție, să te focusezi pe sfera vieții interioare.

 


Balanță

S-ar putea să te simți mai epuizat azi, să nu-ți dorești să te implici în părea multe activități, mai ales dacă acestea vor avea nevoie de concentrare sporită. Fii atent la afaceri, la bani, mai ales dacă simți energii impulsive. S-ar putea să ai cheltuieli mai mari azi sau să iei azi decizii care vor duce la cheltuieli mai piperate în timpul apropiat.

 


Scorpion

Vin răspunsuri și evenimente care vor implica și schimbări în timpul foarte apropiat. Ești deschis să accepți și sugestiile celorlalți, chiar dacă acestea nu sunt în conformitate cu ceea ce ți-ai dorit. S-ar putea să ai nevoie de mai multe păreri, înainte să decizi pe mâna cui te lași.

 


Săgetator

Astăzi ești acaparat de entuziasm, vezi cu adevărat luminița de la capătul tunelului, vin vești bune, apar speranțe în legătură cu un proiect, chiar dacă ai fost la un pas de a renunța, se reîmprospătează o relație, actualizezi un plan, dezvolți o idee mai veche.

 


Capricorn

Ai parte de o zi mai încărcată, dar încearcă să nu te lași copleșit de toate aceste sarcini și activități, te sfătuiesc astrele, prioritizează cu atenție, cu răbdare totul. Nu te apuca de soluționarea mai multor chestiuni în același timp, mai ales dacă acestea țin de sfere diferite.

 


rsător

Ar fi bine să-ți oferi mai mult timp pentru odihnă, să faci o introspecție, să analizezi ultimele situații în care te-ai aflat și felul în care te-au făcut să te simți. Apar surprize din partea familiei, dar și din partea prietenilor. Găsește-ți mai mult timp pentru hobby-uri și pasiuni.

 


Pești

Dai dovadă de perspicacitate, vezi imaginea de ansamblu, ai fler, dai dovadă de mai multă atenție, de concentrare. Reușești să înțelegi anumite informații, vești, bac hiar și bârfe, înțelegi dedesubturile, subtilitățile, nuanțele pe care poate nu le văd și ceilalți, fie că este vorba despre sectorul profesional, fie despre finanțe, bunuri sau anumite relații.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here