Horoscopul zilei: 22 ianuarie 2023

 

Berbec

Astăzi s-ar putea să fie vorba despre distracție, joacă, amuzament, s-ar putea să descoperi că ești interesat de lucrurile excentrice, dar fii atent să nu depășești anumite limite, să eviți excesele. Este un moemtn bun pentru a-ți lăsa imaginația liberă, ar fi bine să faci și ceva creativ.

 


 

Taur

Este un cadru astral bun pentru a socializa, pentru a te înconjura de oameni cu care rezonezi, ai nevoie de grup, să simți apartenența, să simți că poți împărtăți liber, cu onestitate. Ai parte de o zi dinamică, veselă, plină de idei interesante, unele dintre acestea și fiind puse în practică.

 


Gemeni

Ești într-o formă emoțională și fizică mai bună spre deosebire de zilele trecute, de aceea ar fi bine acum să te focusezi pe tot ce ține de organizare și planificare. Sfera iubirii îți poate aduce unele surprize, pot avea loc aici unele evenimente cărora este important să le acorzi atenție, susțin astrele.

 


 Rac

S-ar putea ca anumite persoane să încerce să îți intre pe sub piele, cum s-ar spune, să insiste cu ceva, să dea dovadă de prea multă curiozitate cu lucruri pe care le consideri personale, poate chiar va încerca să te influențeze cu ceva. Este esențial să oprești acest proces, să trasezi unele limite, dar să te detașezi cu diplomație.

 


Leu

Pot ieși unele secrete, unele mistere, unele elemente care erau mai ascunse acum au prilejul să iasă la suprafață, să se elibereze. Odată cu acestea se pot clarifica anumite chestiuni, dar îți vor oferi și prilejul de a vindeca anumite aspecte mai puțin plăcute din trecutul tău poate nu foarte îndepărtat.

 


Fecioară

S-ar putea ca azi să fii mai interesat de aspecte ce țin de viața afectivă, de pasiune, de flirt, de romantism. Poți găsi unele idei bune care te pot ajuta să mai ”condimentezi” sfera amoroasă, relația de cuplu sau poți iniția unele demersuri de a te apropia de cineva care te intereseze, ți-a stârnit atenția.

 


Balanță

Unele întrebări pe care le-ai avut în ultima vreme s-ar putea să-ți găsească azi răspunsurile. Astăzi cunoști, vin noutăți legate de rădăcini, de cineva din familia extinsă. Azi meditezi asupra acestor informații, cauți să le procesezi, să le integrezi. Anumite vești îți pot schimba unele planuri, poți regândi ceva.

 


Scorpion

Astăzi este despre prietenie, despre energii care se apropie, se aseamănă, se completează. Ești mai deschis, mai social, mai aventuros, dar și mai atent la nevoile celor apropiați. Sunt favorizate evenimentele sociale, iar astrele te îndeamnă să te bucuri de acestea.

 


Săgetator

Ai intenții foarte bune și frumoase, doar că din punct de vedere emoțional s-ar putea să dai dovadă de puțină încăpățânare, îți va fi mai greu să accepți idei care sunt diferite de ale tale, convingeri după care nu te ghidezi sau nu te-ai ghidat niciodată și viziuni care sunt mai libertine, mai puțin conformiste.

 


Capricorn

S-ar putea ca azi să nu cauți să faci lucruri deosebite, ci mai curând să preferi liniștea, relaxarea, petrecerea timpului în propriul cuib. Sunt favorizate treburile gospodărești, în special cele ce țin de mâncare. Poți face cumpărături, poți descopei rețete noi sau îți poți comanda ceva deosebit azi.

 


rsător

E nevoie să oprești un conflict pasiv-agresiv care durează de ceva timp, să fii tu persoana care face primul pas în acest sens, să întinzi tu mâna cuiva care simți că are nevoie dar poate nu are curaj să îți ceară sprijinul sau nu știe că se află emoțional într-o încurcătură. Ești mai empatic, mai spiritual.

 


Pești

Reușești să te apropii mai mult de o persoană dragă din viața ta, să refaci o conexiune sau să adaugi anumite elemente care să facă această legătură mai trainică, mai stabilă. E nevoie de onestitate și autenticitate din partea ta, e nevoie să pice anumite măști, să-ți permiți să te arăți așa cum ești cu adevărat.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here