Horoscopul zilei: 22 februarie 2023

 

Berbec

Ambitie, perseverenta, decizie, determinare, munca – acestea sunt cuvintele care ar descrie cel mai bine aceasta zi, indiferent de ce sfera a vietii ar fi vorba. Universul s-a hotarat sa-ti ofere unele raspunsuri, sa te puna in fata adevarului, sa-ti dea acele detalii pe care le tot cautai. Esti atent la semne?

 


 

Taur

Stii exact ce iti doresti si nu accepti deloc ideile si influentele celorlalti. Este o zi buna pentru organizare, pentru a trasa anumite limite, pentru a face putina ordine in toate. Ai nevoie sa construiesti, dar inainte de orice vrei sa stii ca ai persoanele potrivite pe care te poti baza, care te pot ajuta.

 


Gemeni

Semnul tau zodiacal se afla in sfera imaginii publice. Reusesti sa te faci astazi remarcat, recunoscut pentru anumite capacitati sau calitati pe care le detii. Apar noi idei, noi obiective, noi strategii, iar toate acestea se datoreaza faptului ca esti dornic de noi inceputuri, noi etape.

 


 Rac

Reusesti sa vezi imaginea de ansamblu, sa gasesti cu usurinta solutii eficiente, indiferent ca este vorba despre sectorul muncii sau sfera vietii personale. Fii cu ochii in patru la ocaziile care vin si trec pe langa tine, sustin astrele, ar fi bine sa nu stai prea mult sa analizezi, sa cercetezi, ci sa te folosesti de moment. Apar ocazii sau oferte de calatorii, planifici o vacanta.

 


Leu

Este un moment bun si pentru activitati de caritate, iti poti arata generozitatea fata de ceva sau cineva. Ar fi minunat sa fii mai bland cu tine si sa lasi asteptarile deoparte, sa lasi lucrurile sa vina exact asa cum vin.  Este un cadru astral prielnic pentru introspectie, pentru meditatie, pentru a petrece mai mult timp cu tine insuti.

 


Fecioară

Se anunta o revigorare, o reinnoire, o restabilire in viata ta. Te eliberezi de o presiune, scapi de un blocaj, renunti la ceva, iar aceasta libertate resimtita este emotia care te va cuprinde intrega zi. Simti nevoia sa schimbi unele lucruri. Care sunt primele ganduri?

 


Balanță

Azi te preocupi de camin, de nevoile cuiva drag, oferi suport daca ti se cere. Te ocupi de reamenajarea unei locuinte, de redecorare, reorganizezi unele lucruri, le asezi la locul lor, cum s-ar spune, iar acest lucru iti va aduce liniste, un oarecare control. Este un cadru astral bun pentru a te preocupa de hobby-uri, pasiuni.

 


Scorpion

S-ar putea ca azi adevarul sa te loveasca din plin, sa ai parte de o discutie cu cineva care te va aduce cu picioarele pe pamant si cumva ai nevoie de aceasta ”trezire” la realitate, ai nevoie sa stii pe ce te pozi baza, ce e real, ce e doar de fațadă, ce e o relație trainica si de cine ar fi bine sa te feresti.

 


Săgetator

Esti mai analitic azi, mai precaut, mai atent, stii sa fii succint, sa reliefezi esentialul, sa concluzionezi, sa vezi imaginea de ansamblu. Lucrezi bine in echipa, esti convingator, intarctionezi cu autoritatile, stii sa fii un bun initiator, sa preiei atributiile de lider cand este cazul.

 


Capricorn

Nu neglija detalii, ai grija la zvonurile si vestile care vin spre tine, la ce detalii afli, aparent intamplator, la ce ai de semnat, la ce negociezi. Poti rezolva multe lucruri si le poti finisa cu rezultate frumoase daca vei fi actiona cu rabdare si vei verifica fiecare pas.

 


rsător

Cuvintele care ar descrie această zi: spiritualitate, înțelepciune, maturitate. Sunt favorizate experientele extrasenzoriale, iti asculti azi mai mult ca oricand intuitia, urmaresti anumite indicii, mesaje subintelese primite de la cei cu care interactionezi.

 


Pești

Dai ai posibilitatea, astrele te indeamna sa nu iei decizii acum, sa amani, sa mai strangi din informatii sau sa ai timp sa le verifici pe cele pe care le ai deja. Este un cadru astral excelent pentru a schimba pareri, pentru a impartasi emotii, spun astrele.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here