Horoscopul zilei: 20 septembrie 2023

 

Berbec

Vei reflecta asupra relațiilor, asupra unor afaceri, parteneriate, asocieri, vrei să faci puțină curățenie în acest sens. Lucrurile au decurs destul de bine în ultima perioadă din punct de vedere financiar, dar cumva ai cam început să exagerezi. Nu uita că ai nevoie și de un cont sau un plic în care să pui bani pentru zile negre.

 


 

Taur

Ar fi indicat să te preocupi mai mult de tine, de nevoile tale și mai ales de sănătatea ta. Concentrează-te pe obiceiurile mai sănătoase, ai nevoie de mai multă structură, organizare, de echilibru între muncă și odihnă, altfel te vei epuiza inutil și vei avea de plătit de pe urma alegerilor haotice.

 


Gemeni

Astăzi este despre conexiune, dar și despre strălucire, despre inventivitate, reinventare, inovație, creativitate, mai ales dacă este vorba despre sectorul grupului. Vei simți că azi mulți sunt pe aceeași lungime de undă cu tine. Atenție, însă, la gestionarea emoțiilor!

 


 Rac

Te folosești de unele beneficii, talente, abilități, resurse, dar atenție să nu exagerezi! Reușești azi să rezolvi cam tot ce îți propui, dar cu multă agitație, cu epuizare la final de zi. Gîndește-te mereu pe termen lung, te sfătuiesc astrele, și neapărat să te focusezi pe chestiunile care te interesează pe tine cu adevărat și nu că ar avea alții anumite așteptări de la tine.

 


Leu

Ai nevoie să faci unele schimbări în sfera profesională, să modifici ceva în atitudinea pe care o manifești, să te eliberezi de anumite frici și gânduri, să renunți la unele idei sau convingeri. Este esențial să începi să vezi lucrurile dintr-un alt unghi, să abordezi altfel evenimentele, situațiile.

 


Fecioară

Fii mai răbdator în tot ceea ce faci, atâta timp cât înaintezi, bucură-te de fiecare pas oricât de mic ar părea inițial. Cauți siguranța în toate, dai dovadă de mai mult pragmatism acum. Cineva drag are nevoie de implicare, de ajutorul tău, are nevoie să fie ascultat, înțeles și tu ești persoana care ar putea să fie cea mai potrivită în acest sens.

 


Balanță

Se anunță unele răsturnări de situație, unele amânări, pot să apară unele deplasări. Pare o zi mai dinamică, vin vești din sfera muncii, dar și de la depărtare. Nu căuta răspunsuri în exterior, ci fii mai atent la ce ai în fața ta, la ce simți în interiorul tău. Fii mai atent la cheltuieli, la alegerile financiare pe care le faci.


Scorpion

Așteaptă-te la tot felul de discuții, de întâlniri, ședințe, de interacțiuni, fie cu colegii, fie cu autoritățile, superiorii. Este un moment bun pentru a-ți îmbunătăți imaginea, susțin astrele, de aceea fii atent la comportamentul tău, la ideile pe care le exprimi, arată-le tuturor varianta ta cea mai bună.

 


Săgetator

Ai parte de un moment în care ești mai melancolic, mai spiritual, dai dovadă de mai multă maturitate. Faci o introspecție, apar diverse idei și gânduri legate de prietenie, de relațiile de durată în care ești implicat, de persoanele pe ajutorul cărora te poți baza. Este un moment bun să faci unele modificări și în agenda ta, în rutina ta.

 


Capricorn

Ai ceva de aflat, de învățat, de înțeles azi, fie despre tine, fie despre cineva drag ție. Ai nevoie să faci un bilanț, să fii sincer cu tine, să nu critici, să nu pui mai multă presiune decât deja există. Fii mai prudent la alegerile financiare, la ce cumpărături sau investiții faci, susțin astrele.

 


rsător

Astăzi va fi vorba despre conștientizări. Ce e adevăr și ce e iluzie? Pe ce te poți baza concret și ce încă nu s-a concretizat, este doar o promisiune? Despre asta este azi vorba! Despre a avea cu adevărat ochii larg deschiși și despre a vedea adevărul, fără scenarii, artificii, înfrumusețări suplimentare.

 


Pești

Sunt favorizate azi discuțiile, interacțiunile cu ceilalți. Este un cadru astral prielnic pentru tot ce țin de relocare, de schimbare de proiect, de modificări în sfera profesională, de reorganizare în interiorul echipei din care faci parte. Este un moment interesant și în ceea ce privește studiul, informațiile, dezvoltarea ta, viitorul tău.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here