Horoscopul zilei: 20 decembrie 2021

 

Berbec

Reușești să fii azi în centrul atenției, să-ți îmbunătățești imaginea publică, să acaparezi audiența, fie printr-un discurs deosebit, fie cu o idee îndrăzneață, fie cu o viziune interesantă. Ai planuri frumoase și le vei expune azi și celorlalți, vei împărtăși informații, detalii, păreri.

 


 

Taur

Azi este despre alții, despre a te pune în locul lor, de a prelua anumite probleme, griji, responsabilități de pe umerii acestora. Simți nevoia să te implici, să ajuți, să oferi, să intri în tot felul de activități prin care să-ți arăți bunătatea, generozitatea, compasiunea, grija, protecția față de alte persoane. Sunt bine aspectate actele de caritate.

 


Gemeni

Azi vei avea posibilitatea să iei unele decizii, să-ți folosești abilitățile de coordonare, de lider, să fii apreciat. De asemenea, sunt bine aspectate relațiile cu copiii, cu cei mai tineri decât tine, precum și studiul, aspectele ce țin de dezvoltarea ta personală, spun astrele.

 


 Rac

Buna dispoziție te va însoți azi aproape la tot pasul, de aceea ar bine să te bucuri de această energie și să o împrășii și în jurul tău. Este un cadru astral bun și pentru negocieri, discuții, ba chiar și pentru semnarea unor contracte, pentru planificare unor pași în viitorul apropiat.

 


Leu

Ești bun la descifrarea mesajelor ambigue, la găsirea pieselor lipsă dintr-un puzzle, la elucidarea unei enigme, la aflarea unui adevăr. Ești atent la detalii, ai fler, vezi imaginea de ansamblu. De asemenea, anumite erori mai vechi, situații, probleme din trecut reapar și va fi nevoie să te ocupi de acestea.

 


Fecioară

Cuvintele cheie pentru această zi sunt: comunitate, alianță, uniune, corectitudine, autenticitate. Reușești să te transformi în judecător, să-ți unești forțele cu alte persoane sau să te alături unui grup care sprijină un demers în care crezi, cu care rezonezi. Dacă știi că adevărul este de partea ta, atunci vei merge până în pânzele albe să demonstrezi acest lucru.

 


Balanță

O vizită, o întâlnire, o veste, apariția pe neașteptate a cuiva s-ar putea să schimbe agenda zilei. Sunt posibile unele scurte deplasări, drumuri, ai grijă la încurcături, la schimbările unor detalii. De asemenea, vei reuși să găsești o soluție îndrăzneață șa o problemă mai veche.

 


Scorpion

Măsoară-ți cuvintele. Ești interesat de interacțiunea cu ceilalți, atent la ceea ce ți se spune și cu multe întrebări parcă pregătite pentru toți cei cu care vorbești. Pe fondul unei curiozități excesive s-ar putea să declanșezi unele aspecte mai puțin plăcute, de aceea caută să-ți pui unele limite atunci când este vorba despre viața personală a celor cu care interacționezi.

 


Săgetator

Lasă trecutul deoparte, nu încerca să readuci în discuție subiecte mai controversate, cel puțin nu acum. Nu deschide cutia Pandorei, pentru că odată deschisă nu o să mai știi cum să o oprești, te atenționează astrele. Mai bine ai căuta să te ții de rutină, să planifici perioada următoare, să organizezi o vizită, o întîlnire cu cineva în viitorul apropiat.

 


Capricorn

Azi ești cu toată atenția îndreptată spre muncă, spre rezultate, ambiții profesionale. Ai fler, ai idei bune, câștigi simpatia superiorilor. Muncește, te îndeamnă astrele, dar fii atent și la timpul petrecut alături de persoana iubită, dacă nu-ți dorești să se răcească relația dintre voi.

 


rsător

Cuvintele cheie pentru această zi sunt: imagine, strălucire, cucerire. Este o zi în care emoțiile tale vor fi mai flucutante, cumva mai greu de cotrolat. Astăzi ești interesat de abundență, de opulență, cauți să cucerești, să fii atractiv, să te îmbraci sau să te comporți altfel.

 


Pești

Vești bune în ceea ce privește planul profesional, precum și sectorul vieții sociale. Reușești să fii convingător cu ceva azi, să impresionezi cu ceva, să fii ascultat, ba chiar și lăudat. Este un moment deosebit de bun pentru tine, te simți validat, apreciat. Sunt favorizate și ieșirile, deplasările.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here