Horoscopul zilei: 19 mai 2023

 

Berbec

Cauți o anumită stabilitate în viața ta, poate nu neapărat care are legătură cu sfera profesională sau financiară, ci mai curând în sectorul relațional. Ai nevoie să știi în cine te poți încrede, pe ajutorul cui te poți baza, cine te acceptă orice-ar fi și te-ar susține la ananghie. Azi este despre testări, verificări, conștientizări.

 


 

Taur

Ești mai focusat azi pe sectorul vieții interioare, ai nevoie de timp pentru tine, pentru nevoile tale, ai nevoie de liniște. E un gol în sufletul tău, cauți un răspuns, ai nevoie să afli ce te-ar ajuta să fii reîntregit, să te simți împăcat, mulțumit. Poate să apară o persoană care te va ajuta în acest sens, susținându-te emoțional.


 

Gemeni

Pentru tine azi este important anturatul, interacțiunile cu ceilalți, tot ce ține de sfera vieții sociale. Sunt favorizate colaborările, alianțele. Azi ai nevoie de sfaturile celorlalți, de informații, de anumite capacități pe care le au alții.  De asemenea, fii atent la critici, la vorbele aruncate-n vânt. Analizează, cântărește, filtrează cu atenție.

 


 Rac

Este un moment bun pentru studiu, cercetare, descoperire. Fii mai atent la cineva drag, la o problemă pe care încearcă să o depășească. Este posibil să o preiei de pe umerii acestei persoane sau să descopeeri că în mare parte stă în puterea ta să rezolvi această problemă.

 


Leu

Se întâmplă anumite lucruri neprogramate, apar persoane sau situații neprevăzute, se schimbă ceva în planul tău, în programul tău, iar acest lucru nu este deloc unul care să-ți dezechilibreze calea ta către obiectivele stabilite. E momentul tău pentru a avea rezultate frumoase, pentru a avea performanțele dorite și ar fi bine să profiți de conjunctura în care te trezești.

 


Fecioară

Ești un motor de energie azi. Ai inspirație din plin atunci când este vorba despre chestiuni profesionale, în special ce țin de zona artistică, de creativitate. De asemenea, ești cu gândul undeva departe, la călătorii, escapade, la plăcerile vieții. S-ar putea să fii tu cel care inițiază unele întâlniri sau evenimente cu amicii, cu rudele.

 


Balanță

S-ar putea ca cineva să aștepte de la tine o salvare, o idee, o soluție, un sfat care să-i ajute să rezolve cea, să iasă din impas. Astăzi ai curaj, ți se oferă autoritate, poți juca rolul unui lider într-o chestiune de grup., iar acest lucru poate fi o șansă fantastică de afirmare, îți poți arăta valoarea.

 


Scorpion

Apar ajutoare, persoane care să te ajute, să completeze elementele lipsă, vin unele energii împlinitoare. Ai chef, ești determinat, focusat. S-ar putea să fie nevoie să te reîntorci la un plan sau proiect pe care l-ai abandonat în trecut sau l-ai tot amânat. Despre ce este vorba? Sunt întrunite toate condițiile?

 


Săgetator

Ești foarte conectat cu trecutul, privești prea mult în urmă, te agăți de unele situații sau amintiri care te irită, de dezechilibrează. Ceva nu ai putut ierta, ceva nu ai depășit cu adevărat, poate că situația repsectivă se repetă și în prezent sau riscă să se repete. E nevoie să discuți despre aceste lucruri, să le scoți la iveală, să le recunoști, să le accepți.

 


Capricorn

Va fi nevoie azi de abilitatea ta de a organiza ceva, de a aranja anumite lucruri. Va fi nevoie de intervenția ta, astfel încât lucrurile să se liniștească, să se instaleze ordinea. Ceilalți cu care lucrezi sau se întâmplă să colaborezi azi, vor avea așteptări de la tine, iar tu cum ții la imaginea ta, vei face tot posibilul să nu dezamăgești.

 


rsător

Este timpul să te ridici și să-ți spui părerea. Apari într-o lumină favorabilă, astrele sunt de partea ta, contextul este unul bun. Cu toate acestea, s-ar putea ca în partea a doua a zilei să te trezești cu dispoziții oscilante, de aceea va fi nevoie să fii mai atent la exprimarea emoțiilor, te sfătuiesc astrele.

 


Pești

Cuvintele cheie pentru această zi sunt: adevăr, regulă, putere, lege. Ai impresia că e nevoie să joci rolul de judecător, de mediator, pentru că ceilalți vor aștepta un verdict, o concluzie, un răspuns, o părere din partea ta. Va fi necesar să fii azi mai ferm în cerințele pe care le vei avea față de alții.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here