Horoscopul zilei: 19 ianuarie 2022

 

Berbec

Chiar dacă te consideri a fi un semn zodiacal în principiu disciplinat, organizat, vei observa că ziua de astăzi lucrurile sunt cam invers sau cumva tu ești mult prea indulgent, prea aerian. Nu te vei da în lături de la micile plăceri și bucurii de-ale vieții care îți vor ieși azi în cale și mai toate vor începe în minte ta cu ideea de ”merit!”.

 


 

Taur

Astăzi agenda ta va arăta deosebit de aranjată, organizată, dar și plină. Nu-ți place să pierzi timpul, vrei să le vezi pe toate bifate pe listă, organizate, aranjate…doar că lucrurile nu vor funcționa azi chiar așa și va fi nevoie de puțin mai multă flexibilitate din partea ta, dar și de ceva răbdare.

 


Gemeni

Astăzi este despre a fi generos, despre a oferi, despre a fi înțelegător cu ceilalți, despre a le întinde o mînă de ajutor. Este un cadru astral bun pentru a-ți demonstra calitățile de prieten în fața cuiva special din viața ta. Poate fi timpul să întorci binele cuiva, să îți arăți recunoștința. Despre cine este vorba?

 


 Rac

Astăzi vei avea tendința să vorbești cumva mai mult decât ești întrebat, decât este cazul. Vei căuta să te exprimi liber și pe deplin indiferent despre ce subiect va fi vorba, indiferent de ce sferă a vieții ar fi. Este un cadru astral bun și pentru a delimita unele lucruri, pentru a-ți marca teritoriul.

 


Leu

Ești energic și optimist azi, și deschis pentru a participa la tot felul de discuții, dezbateri și pentru a încerca ceva nou, pentru a lua parte la experiențe interesante. Este un cadru astral excelent pentru a ține discursuri, pentru a participa la anumite evenimente sociale.

 


Fecioară

Semnul tău zodiacal se află în sfera resurselor, iar cuvintele cheie care ar descrie cel mai bine această zi sunt: reputație, talente, evoluție, abilități, imagine, viitor. Este timpul să-ți desfaci aripile și să-i arăți lumii întregi de ce ești tu capabil, te îndeamnă astrele.

 


Balanță

Oamenii așteaptă ideile cu care vii azi, pentru că acestea deseori s-au dovedit a fi diferite, mărețe, uimitoare, îndrăznețe, ba chiar excentrice. Ești mai visător azi, dar cumva această energie te face mai deschis în fața oportunităților apărute în cale, spun astrele.

 


Scorpion

S-ar putea să ai parte de unele surprize azi, de schimbări de situație, dar partea bună este că vei avea spirit de observație, fler, vei ști cum să acționezi, ce decizii să iei. Este un cadru astral favorabil și pentru sfera carierei, te poți parteneria cu cineva pe termen lung, poți bate palma într-un nou proiect sau puteți decide împreună noi strategii.

 


Săgetator

Simți o energie vibrantă în jurul tău, simți că astrele sunt de partea ta, că poți atrage lucruri deosebite și oameni interesanți astăzi, că poți afla informații utile. Știi vorba aceea ”nu sta, că-ți stă norocul”? Îndemnul astrelor este să acționezi, să te folosești de darurile acestei zile.

 


Capricorn

Se clarifică unele lucruri, iar astfel vei recăpăta și tu puțină liniște. Ai nevoie să fie toate organizate în jurul tău, să știi ce te așteaptă, ce ai de făcut, nu vrei să fii luat prin surprindere de nimic și de nimeni. Este un cadru astral bun și pentru tot ce ține de sectorul finanțelor și bunurilor materiale.

 


rsător

Îți vei concentra astăzi atenția asupra relațiilor, vei prefera interacțiunile unu-la-unu, pentru a avea ocazia să te ocupi în totalitate de fiecare legătură în parte, fără a le amesteca, fără a avea martori la discuții, fără a fi influențat în vreun fel. Ești mai atent la acte, la rapoarte, la lucrurile sau mesajele care apar în scris.

 


Pești

Ai nevoie să te oprești din tot ceea ce faci și să fii mai atent la ceea ce simți, la gîndurile pe care le ai. Ai avut parte de multe alergături în ultima perioadă, de multe probleme de de rezolvat, de tot felul de chestiuni urgente pe care tu trebuia să le duci la bun sfîrșit, dar nu prea ai avut timp să te întrebi pe tine ”eu cum sunt? eu de ce am nevoie?”. Acum este momentul.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here