Horoscopul zilei: 18 august 2022

 

Berbec

Ai o personalitate destul de puternică, dar acest lucru nu înseamnă cî trebuie să-ți ascunzi emoțiile, trăirile. Astăzi este esențial să fii sincer, să nu pui presiune pe ceilalți și nici să nu ai așteptări nejustificate. Spune de fiecare dată ce simți și de ce simți acest lucru.

 


 

Taur

E nevoie să iei azi unele decizii ce nu mai pot fi amânate, susțin astrele. Așterne pe hârtiile gândurile care nu-ți dau pace sau ideile pe care dorești să le dezvolți în perioada următoare. Entuziasmul tău este în creștere. Apar unele informații sau situații care te captivează, dar și momente în care îți poți arăta capacitățile.

 


Gemeni

Ar fi bine să-ți ocupi timpul cu activități cât mai interesante și cât mai distractive și să nu forțezi lucrurile dacă acestea nu par să meargă în direcția dorită. Este posibil să apară o propunere de colaborare, dar e nevoie să ai răbdare sau să organizezi o întâlnire care să-ți aducă beneficii în viitor.

 


 Rac

Ai farmec și știi să te folosești de acesta, în special azi, când vei avea mai multe interacțiuni care pot cântări greu în ceea ce privește viitorul tău. Dacă dorești să-ți îmbunătățești imaginea publică, atunci astrele te îndeamnă să te folosești de energile aduse de această zi.

 


Leu

Dacă apare ocazia să în lumina reflectoarelor sau să poți urca pe scenă, ar fi bine să o faci, te îndeamnă astrele, deoarcere este un cadru astral deosebit de favorabil pentru a-ți expune talentele, abilitățile, pentru a te face remarcat, pentru a străluci.

 


Fecioară

Ai parte de o zi specială, bună pentru a reflecta și pentru a te împăca cu cele gândite, potrivită pentru a ierta și a te vindeca. Ești atras de spiritualitate, dai dovadă de maturitate, de o înțelegere superioară, ești mai atent la semne, la premoniții.

 


Balanță

Poți lua acum o decizie bună legată de o anumită relație sau un parteneriat. Vezi imaginea de ansamblu, vezi toate laturile și poți lua o concluzie, poți înțelege dacă este sau nu este aceasta benefică. Sunt bine aspectate azi și achizițiile.

 


Scorpion

Încearcă să-ți asculți intuiția, te va ghida mai bine ca orice și oricine în legătură cu unele chestiuni ce țin de carieră, de afaceri, de proiectele pe termen lung. Ai de gând să discuți cu cei din familie despre unele schimbări, reorganizări sau modificări ce țin de rutină sau de cămin.

 


Săgetator

Astăzi este despre generozitate, recunoștință, răsplată. Ești mai atent la nevoile celorlalți, dai dovadă de diplomație și empatie cu totți cei cu care vei interacționa. Vei oferi suportul cuiva într-un moment de cumpănă, iar acest ajutor va fi destul de apreciat de această persoană, susțin astrele.

 


Capricorn

O zi destul de aglomerată te așteaptă astăzi, dar acest lucru nu înseamnă că trebuie să te chinui singur ca să le rezolvi pe toate. Aliază-te cu persoane de încredere, prioritizează-ți saricnile. Înainte de a decide ceva, indiferent de ce sferă a vieții ar fi vorba, analizează cu atenție care ar fi efectele sau consecințele care ar urma.

 


rsător

Pozitivitatea de care vei da azi dovadă te va ajuta să fii azi mai generos în relația cu ceilalți, iar acest lucru să însemne împăcări neașteptate sau că vei trece cu vederea peste neînțelegeri mai vechi. În plan profesional este esențial să dai dovadă de onestitate și corectitudine, să fii atent la detalii.


 

 

Pești

Ai nevoie să-ți reîncarci bateriile și să-ți pui ordine în gânduri. Dacă simți nevoie de singurătate poate ar fi bine să te retragi, să fugi de agitația cotidiană, implicându-te în activități pe care le poți gestiona fără ajutorul celorlalți. De asemenea, se accentuează dorul de oameni dragi și lucruri și activități frumoase.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here